Χάρης Βόρκας: «Θεωρώ τον έρωτα πολύ κακό συναίσθημα»
Showbiz

Χάρης Βόρκας: «Θεωρώ τον έρωτα πολύ κακό συναίσθημα»

Τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του Χάρη Βορκά ο έρωτας;

«Κανένα. Είναι η πραγματικότητα. Δεν θα είμαι μελό, αλλά θα στο πω με χιούμορ. Ο έρωτας δεν υπήρξε ποτέ φίλος μου. Υποτίθεται ότι στον έρωτα πάσχω και συμπάσχω. Δύο και πάνω. Η ύπαρξη μου σε σχέση με τον έρωτα δεν ήταν αμφίδρομη, αλλά πάντα μονόδρομη. Με λίγα λόγια, δεν υπήρξε άτομο που μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήμουν το αντικείμενο του πόθου του, είτε σωματικά είτε ψυχικά. Τώρα πια δεν μ' ενοχλεί. Κάποτε μ' ενοχλούσε.

Θεωρώ τον έρωτα πολύ κακό συναίσθημα, εντελούς καταστροφικό για τον άνθρωπο. Ακόμα κι αν μου τύχει στην πορεία κάτι καλό, τα ίδια θα σου λέγα. Βλέπω και από άλλους ανθρώπους που ενώ είναι ευτυχείς, ο έρωτας τους κάνει να μην είναι ο εαυτός τους, κι αυτό εμένα μ' εξοργίζει.

Κι ίσως επειδή είμαι σε αυτή τη δουλεία που είναι σκληρή και. χρειάζεται αυτοέλεγχο, όταν ήμουν ερωτευμένος δεν μπορούσα να το κάνω, με θύμωνε πολύ. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν τόσες πολλές καλές στιγμές σε σχέση με τις κακές. Οι κακές είναι παραπάνω. Κάποια στιγμή, ακόμα κι αν ο έρωτας είναι αμφίδρομος, τελειώνει και μένεις μετέωρος», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved