Γιώργος Λαμπάτος: «Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε τηλεόραση και θέατρο»
Showbiz

Γιώργος Λαμπάτος: «Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε τηλεόραση και θέατρο»

Ο Γιώργος Λαμπάτος έγινε γνωστός μέσα από πετυχημένες σειρές και μίλησε για την τηλεόραση και το θέατρο σε συνέντευξή του.

Είστε ένας ηθοποιός που έχει περάσει και από το ξύλινο σανίδι του θεάτρου και από το γυάλινο κόσμο της τηλεόρασης. Ποιος από τους δύο αυτούς κόσμους σας γεμίζει περισσότερό;

Ο κάθε ένας από αυτούς έχει την ομορφιά του. Δεν μπορείς να διαλέξεις κάτι από τα δύο. Το θέατρο έχει την γοητεία της αμεσότητας με το κοινό και αυτό το τρακ και το άγχος ότι αυτό που θα παίξεις δεν παίρνει διορθώσεις. Από την άλλη η τηλεόραση έχει μια άλλη μαγεία. Σε αφήνει να μπαίνεις μέσα στα σπίτια των θεατών. Το κοινό που παρακολουθεί είναι μεγάλο σε αριθμό, επομένως αισθάνεσαι πως έχει απήχηση αυτό που κάνεις. Στο θέατρο μπορεί να σε παρακολουθήσουν 2.000 άτομα, ενώ στην τηλεόραση σε ένα μόνο επεισόδιο μπορεί να φτάσεις το 1.000.000 την μέρα εκείνη.

Ποια κριτήρια θέτετε για την επιλογή ενός ρόλου;

Ένας ηθοποιός πιστεύω πως πρέπει να έχει όλη την γκάμα και να παίζει οποιοδήποτε ρόλο. Αυτή είναι και η ομορφιά της υποκριτικής. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω το ίδιο πράγμα συνέχεια, γιατί δεν έχω να κερδίσω πλέον από αυτό. Με τους διαφορετικούς ρόλους μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα.

Πηγή:kallitexnes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved