Κώστας Μακεδόνας: «Η διασκέδαση του κόσμου αποτελούσε πάντα προτεραιότητά μου»
Showbiz

Κώστας Μακεδόνας: «Η διασκέδαση του κόσμου αποτελούσε πάντα προτεραιότητά μου»

Στο Kremlino του Πειραιά, όπου εμφανίζεται τα βράδια του Σαββάτου, ο Κώστας Μακεδόνας, έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το στήσιμο και την παρουσίαση του προγράμματος. Το προσωπικό πρόγραμμα προσφέρει ελευθερία σ’ έναν καλλιτέχνη;

«Από μικρός μου άρεσε να κάνω προσωπικά προγράμματα. Είναι ένα κομμάτι πολύ δημιουργικό που λείπει από τους ερμηνευτές, σε αντίθεση με τους στιχουργούς και τους συνθέτες που δημιουργούν γράφοντας τραγούδια»

Οι αντιδράσεις του κοινού έχουν διαφοροποιηθεί τα χρόνια της κρίσης;
«Σαφώς ο κόσμος τα τελευταία χρόνια βγαίνει πολύ λιγότερο και είναι πολύ κουμπωμένος. Θα πάρει ένα ποτό και θα προσπαθήσει να περάσει όλη τη βραδιά μ’ αυτό. Ωστόσο, πιστεύω πως ακόμη κι αν κάποιος βγαίνει χωρίς να έχει καλή διάθεση, ένα καλό μουσικό πρόγραμμα θα καταφέρει να τον παρασύρει. Αυτό είναι για μένα το μεγάλο στοίχημα και η μεγάλη νίκη όταν τα καταφέρνω. Η διασκέδαση του κόσμου αποτελούσε πάντα προτεραιότητά μου. Δε με ενδιαφέρει να δίνω ρεσιτάλ ερμηνείας πάνω στη σκηνή και να με θαυμάζουν. Θέλω ο κόσμος να περνάει όμορφα με καλά τραγούδια», λέει ο ίδιος στο Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved