Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Χάρη Χριστόπουλου!
Showbiz

Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Χάρη Χριστόπουλου!

Μία από τις σπάνιες κοινές εµφανίσεις τους έκαναν πριν από µερικές ηµέρες ο γοητευτικός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος και η πανέµορφη αγαπηµένη του Ανίτα Μπραντ.

Οι δυο τους είναι µαζί περίπου τρία χρόνια, όµως έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, στα οποία πρωταγωνιστούν και οι δύο µε τον δικό τους τρόπο. Εκείνος, ως ένας από τους καλύτερους φωτογράφους της χώρας µας, έχει «αιχµαλωτίσει» µε τον φακό του µερικά από τα πιο όµορφα µοντέλα τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια, µάλιστα, έχει κάνει και πολλές τηλεοπτικές δουλειές µε µεγάλη επιτυχία, όπως όταν ανέλαβε τον ρόλο του κριτή για το «Next Top Model» και για το σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Πλέον, όµως, ελάχιστα ασχολείται µε τις φωτογραφήσεις ή την τηλεόραση, παρόλο που είναι περιζήτητος. Ο λόγος; Έχει αφοσιωθεί στην άλλη µεγάλη του αγάπη, το παραµότορ, το µηχανοκίνητο αλεξίπτωτο. Είναι ένα άθληµα που λατρεύει και εκτός των αγώνων στους οποίους έχει συµµετάσχει, κατακτώντας σηµαντικές διακρίσεις, έχει και δική του εταιρεία, η οποία προσφέρει στους ριψοκίνδυνους τη δυνατότητα να πετάξουν µε µηχανοκίνητο αλεξίπτωτο.
Όσο για την εντυπωσιακή σύντροφό του, την πανέµορφη Ανίτα, εκείνη ξεκίνησε την καριέρα της ως µοντέλο µε µεγάλη επιτυχία, όµως σύντοµα αποφάσισε να ασχοληθεί µε την τέχνη του µακιγιάζ. Είναι αυτοδίδακτη αλλά έχει καταφέρει να γίνει περιζήτητη, αφού από τα χέρια της έχουν περάσει όλες οι επώνυµες κυρίες της τηλεόρασης, της υποκριτικής και του τραγουδιού. Έχει το δικό της στούντιο και ειδικεύεται στο επαγγελµατικό µακιγιάζ και στο µακιγιάζ για νύφες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια µιας επαγγελµατικής φωτογράφησης, µε τον Χάρη Χριστόπουλο να βρίσκεται πίσω από τον φωτογραφικό φακό και εκείνη µε ένα πινέλο στο χέρι να συνεργάζεται µαζί του άψογα. Σύντοµα συνειδητοποίησαν ότι εκτός από την καλή συνεργασία υπήρχε ανάµεσά τους και µια έλξη, που προσέλκυε τον έναν κοντά στον άλλον σαν µαγνήτης. Κάπως έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιό τους που φρόντισαν να µείνει µακριά από τον φωτογραφικό φακό. Η µόνη φορά που σύμφωνα με τη real, η όµορφη Ανίτα εξέφρασε δηµόσια τον έρωτά της για εκείνον ήταν πριν από περίπου δυόµισι χρόνια, όταν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram φωτογραφία του αγαπηµένου της γράφοντας στη λεζάντα: «Ευτυχία είναι όταν βλέπεις ανθρώπους που αγαπάς να χαµογελούν... Εξαιτίας σου!». Αν και η σχέση τους µετράει αρκετό καιρό, κανένας από τους δύο δεν πιστεύει στον θεσµό του γάµου, όµως δεν αποκλείουν καθόλου την πιθανότητα να γίνουν στο µέλλον γονείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved