Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Γιαννιά για τον ερχομό του γιου του
Showbiz

Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Γιαννιά για τον ερχομό του γιου του

Η σύζυγός του Ελευθερία Παντελιδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η ευτυχία του ζευγαριού δεν περιγράφεται.

Τα νέα ανακοίνωσε ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και αμέσως οι διαδικτυακοί του φίλοι και όχι μόνο έσπευσαν να τον συγχαρούν και να του στείλουν μηνύματα αγάπης για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Πριν λίγη ώρα, ο Γιώργος Γιαννιάς θέλησε να τους ευχαριστήσει γράφοντας:

«Είμαι πολύ συγκινημένος πραγματικά... και πολύ υπερήφανος για την αγάπη σας ρε παιδιά σ αυτή μου τη μοναδική και ανεπανάληπτη χαρά...τα μηνύματα σας μας έχουν πλημμυρήσει , είναι χιλιάδες και το κάθε ένα ξεχωριστό!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας .. μακάρι να μπορούσα να απατήσω σε όλους ξεχωριστά , όμως να ξέρετε τα έχω διαβάσει όλα..ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ για όλα αυτά τα χρόνια που περνάμε μαζί τα πάντα μου.. γιατρέ μου είσαι ο ανεπανάληπτος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΘΑΣ!!!

ΥΓ 1 :ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ Maria Giannia ΜΑΝΑ ΜΟΥ , ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΜΟΥ:Sevoula GianniasTsampikos Giannias Maria Giannikou Stefanos Giannias Morfoula KuriazakouGiannia συλια και ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΝΝΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ... ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ Eleftheria Pantelidaki σε ευχαριστώ για το πιο όμορφο δωρο της ζωής μας τον Στεφανάκο μας! Ειςαι υπέροχη !!Ευχαριστω και την καταπληκτικη οικογενεια της γυναικας μου οικ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ.. καληνύχτα...

2 ΥΓ : δε περίμενα ποτέ ότι υπάρχει τέτοιο συναίσθημα σαν αυτό που έζησα σήμερα !!! Είναι ΜΑΓΕΙΑ.. να μας έχει ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ όλους καλά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved