Επιστρέφει στην δισκογραφία μετά από χρόνια ο…
Showbiz

Επιστρέφει στην δισκογραφία μετά από χρόνια ο…

Δισκογραφικό comeback από τον Έλληνα τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Κοινούσης θα κυκλοφορήσει ένα διπλό CD που θα εκπλήξει τους θαυμαστές του. Ο τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια έχει απομονωθεί στο κτήμα του στο Λαγονήσι, δεν έχει πάψει στιγμή να μεταφέρει τις σκέψεις του στο χαρτί και να τις μετατρέπει σε τραγούδια.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το «Αφιέρωμα στον Γιώργο Κοινούση», μαζί με παλιούς του γνώριμους, οι οποίοι, σύμφωνα με την Espresso είναι οι Γιώργος Σαλαμπάσης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Κούκα και Δημήτρης Κοντολάζος.

Πέρασαν περίπου 15 χρόνια από την τελευταία δουλειά που κυκλοφόρησε ο καλλιτέχνης μαζί με την αυτοβιογραφία του. «Εχω μεγάλη χαρά που μέσω της εταιρίας-ΥΜΙ ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ακούσει αγαπημένα μου τραγούδια από το χθες αλλά και το σήμερα. Κάποια είναι ήδη γνωστά και άλλα θα τα ακούσετε πρώτη φορά» λέει ο Γιώργος Κοινούσης και συνεχίζει: «Στο cd αυτό μου κάνουν την τιμή να τραγουδήσουν αξιόλογοι καλλιτέχνες και φίλοι μου». Οπως αποκαλύπτει, μάλιστα, ο ίδιος θα ερμηνεύσει τραγούδια με κοινωνικά μηνύματα.

«Νιώθω σαν στρατιώτης που ανέλαβε να δώσει το "παρών" μέσα από την τέχνη, ερμηνεύοντας 15 νέα τραγούδια για τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Είναι τραγούδια που βγαίνουν μέσα από την καρδιά μου» τονίζει και σιγοτραγουδάει ένα από αυτά: «Αλλάζουν, όλα αλλάζουν, τα γεγονότα το φωνάζουν, εσύ τι κάνεις τώρα εκεί, σπάσε τα δεσμά σου, βγες από τη φυλακή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved