Κατερίνα Διδασκάλου: Μιλάει για τα εγγόνια της
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: Μιλάει για τα εγγόνια της

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε συνέντευξή της μίλησε για τα εγγόνια της.

Η προσωπική σου ζωή πώς είναι;

Μια χαρά είμαι στην προσωπική μου ζωή. Τα παιδιά μου τα βλέπω να κάνουν αυτό που θέλουν στις ζωές τους... μεγάλη υπόθεση. Εγώ είμαι ήρεμη, τι άλλο να ζητήσω;

Ήρθε όμως και μία νέα ζωή στη... ζωή σου.

Ναι, έγινα γιαγιά για δεύτερη φορά από τη μεγάλη μου κόρη, τη Φλώρα, μ' ένα καινούργιο μικρούλι μωράκι, ένα κοριτσάκι, την οποία βλέπω ελάχιστα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά τι να κάνω; Ο εγγονός μου τώρα πλησιάζει 4 χρονών και με φωνάζει «Κατρίν», κάποιος τον έχει δασκαλέψει, εγώ πάντως όχι, αλήθεια το λέω. Λέει το «ρ» από πολύ μικρός και όταν μου πρωτοείπε: «Γεια σου, Κατρίν», γέλασα πάρα πολύ.

Με την εγγονή σου έχεις άλλη επαφή;

Τρεις φορές την έχω δει όλες και όλες τη γλυκούλα μου, από το Σεπτέμβρη που γεννήθηκε, δεν έχω προλάβει, είμαι στο πέρα-δώθε. Έλειπα στη Θεσσαλονίκη 3,5 μήνες. Έχει πλάκα, γιατί μου θύμισε πολύ μια φωτογραφία μου, που ήμουν νεογέννητη. Μπορεί να μην τη λένε Κατερίνα, αλλά θα γίνει τόσο ίδια με μένα, το νιώθω, γιατί έτσι ήμουν κι εγώ μικρή, σαν εκείνη, «φραντζόλα». Δεν ξέρω αν θα γίνει ηθοποιός, μόνο αν το θέλει πάρα πολύ. Για τους άλλους δεν θέλω τίποτα, μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να θέλω, αλίμονο μας αν τα «θέλω» μας είναι για τους άλλους. Τους άλλους πρέπει να τους αφήνουμε ελεύθερους.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved