Φωτεινή Δάρρα: «Ο ∆ηµήτρης Παπαδηµητρίου είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και υπέροχος δηµιουργός»
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: «Ο ∆ηµήτρης Παπαδηµητρίου είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και υπέροχος δηµιουργός»

Η Φωτεινή Δάρρα θυμάται όλες τις σπουδαίες συνεργασίες της στην ήδη επιτυχημένη καριέρα της αλλά και το άλλο της μισό στον κόσμο της μουσικής, Δημήτρη Παπαδημητρίου για τον οποίο έχει φυλάξει τα πιο γλυκά λόγια. 

Έχετε συνεργαστεί µε τους περισσότερους κορυφαίους δηµιουργούς της χώρας µας. Ποια από αυτές τις συνεργασίες ξεχωρίζετε και γιατί;

Νιώθω πολύ µικρή για να ξεχωρίσω κάποιον από αυτούς τους τόσο σπουδαίους δηµιουργούς. Οταν ξεκίνησα να παίζω στο θέατρο και µετέπειτα να τραγουδάω, ούτε που θα µπορούσα να φανταστώ ότι θα είµαι στο στούντιο και θα ηχογραφώ µαζί µε τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Νίκο Μαµαγκάκη, τον Μιχάλη Γκανά, τον Μάνο Ελευθερίου. Ήξερα καλά πως θέλω να τραγουδήσω την ποίηση, αλλά δεν περίµενα να τραγουδάω το «Τρέχει το νερό» του Γκάτσου και την επόµενη ηµέρα να το ακούω παντού! Ούτε καν φανταζόµουν να τραγουδάω στον ΟΗΕ µε τον διεθνή τενόρο Rolando Villazon και µετά µιούζικαλ µε τον Ramin Karimloo. ∆εν περίµενα να γνωρίσω και να εισπράξω αγάπη από τη Βίκυ Μοσχολιού, την Τζένη Βάνου, τη Μαρία ∆ηµητριάδη. Ποιον να πρωτοθυµηθώ; Νιώθω ευλογία που ο Θεός µε αξίωσε να γνωρίσω όλους αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες και δηµιουργούς, κυρίως όµως που έρχοµαι σε επαφή µε το κοινό, µια επαφή που µε συναρπάζει. Mε χαρά θα δούλευα και µε άλλους εξίσου αξιόλογους, µε τους οποίους δεν έτυχε µέχρι τώρα να συνεργαστώ. Από όλες αυτές τις συνεργασίες έφυγα µε τις καλύτερες αναµνήσεις, έχοντας γεµίσει τις αποσκευές µου µε την αλήθεια και τη µαγεία της τέχνης.

Ο ∆ηµήτρης Παπαδηµητρίου, ένας από τους σπουδαιότερους συνθέτες της εποχής µας, έχει ταυτιστεί µαζί σας µουσικά, όπως και εσείς άλλωστε. Πώς θα τον χαρακτηρίζατε;

Είναι πραγµατικά ένας σπουδαίος άνθρωπος µε την ψυχή που διαθέτουν οι αληθινοί καλλιτέχνες. Ένας υπέροχος δηµιουργός και άνθρωπος.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved