Αλέξανδρος και Θάνος Παϊτέρης: Η αντίδραση του πατέρα τους για το Rising Star
Showbiz

Αλέξανδρος και Θάνος Παϊτέρης: Η αντίδραση του πατέρα τους για το Rising Star

Ο Αλέξανδρος και ο Θάνος Παϊτέρης μίλησαν για το πώς ο πατέρας τους έμαθε για την συμμετοχή τους στο Rising Star και την αντίδρασή του. 

Στα υπόλοιπα σόου γιατί δεν δηλώσατε συμμετοχή;

«Δεν μας είχε περάσει καθόλου από το μυαλό. Όχι από σνομπισμό. Και για το «Rising Star» ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής»

Σπάσατε τον τοίχο με την πρώτη και μετά φύγατε, γιατί σας φοβήθηκε και σας έβαλε πολύ γερό αντίπαλο.

«Με τον Γιάννη είμαστε όντως φίλοι και την Κυριακή ήμασταν όλη μέρα μαζί. Σε εισαγωγικά φοβόταν μη μπει μαζί μας κι εμείς μαζί του. Το πιστεύαμε και το είχαμε δεδομένο ότι θα ήμασταν μαζί. Και όλα τα υπόλοιπα παιδιά το πιστεύανε αυτό. Επομένως ήμασταν λίγο προϊδεασμένοι. Υπάρχει όμως μια αδικία σε αυτό. Βέβαια, έτσι κι αλλιώς, παιχνίδι είναι. Ξέρεις πού πας. Ξέραμε πως θα είμαστε με τον Ξανθόπουλο που τον αγαπάμε και είναι φωνάρα. Επίσης πολύ καλό παιδί. Ταπεινό κι απίστευτο. Μερικές φορές σκέφτομαι πως το να είσαι δυνατός αντίπαλος, δεν είναι καλό σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτός που θεωρείται φαβορί, μπορεί να φύγει πιο γρήγορα»

Ρωτήσατε τον πατέρα σας για να πάτε στο παιχνίδι;

«Όχι. Το έμαθε όταν μας είδε στην τηλεόραση»

Τι σας είπε;

«Μας πήρε κατευθείαν τηλέφωνο. Και μετά έστειλε μήνυμα που έλεγε «Με κάνατε περήφανο».

Ποια είναι η σχέση σας μαζί του; Φιλική;

« Πολύ καλή. Φιλική περισσότερο. Έρχεται στο κέντρο, σε δουλειές μας γενικότερα. Σε κάθε μαγαζί που τραγουδάμε, έρχεται και μας στηρίζει, Εδώ έχει γίνει θαμώνας. Έρχεται, τραγουδάει... Μας λέει τα προβλήματα του, εμείς τα δικά μας, βγαίνουμε για καφέ» είπανε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved