Κατερίνα Διδασκάλου: «Στη δουλειά μου χρωστάω μια γεμάτη ζωή»
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Στη δουλειά μου χρωστάω μια γεμάτη ζωή»

Η Κατερίνα Διδασκάλου νιώθει ευγνωμοσύνη απέναντι στη δουλειά της καθώς της έχει, όπως η ίδια λέει, δώσει υπέροχες χαρές και σε αυτή χρωστά το γεγονός ότι η ζωή της είναι γεμάτη.

«Δεν Θέλω να ακούγομαι αχάριστη γιατί αυτή η δουλειά μου έχει δώσει υπεροχές χαρές. Είναι μεγάλο δώρο να σε ζει το όνειρο που είχες από τα 17 σου. Εννοείται πως αν ήθελαν οι κόρες μου να γίνουν ηθοποιοί δεν θα τις εμπόδιζα. Ο καθένας έχει την πορεία του. Ό,τι και να λέμε, αν αγαπάς κάτι πολύ και το παλεύεις με όλες τις δυνάμεις, κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει, μόνο ο εαυτός σου και οι φόβοι σου», λέει στο Beaute και συνεχίζει:

«Στη δουλειά μου χρωστάω μια γεμάτη ζωή. Όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός είχα συνείδηση του τι μπορούσα να δώσω στους συνανθρώπους μου. Η διασκέδαση είναι θεραπεία. Είναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς, μέσα από μια παράσταση, να προσφέρεις στον άλλον μια εσωτερική διαδρομή. Εχω την πολύ καλή τύχη την τελευταία δεκαετία να κάνω έργα που έχουν σημαντικά κοινωνικά μηνύματα, που επιβεβαιώνουν αυτή την πρόθεση μου»

Οι καλοί Έλληνες ηθοποιοί δεν σνομπάρουν καθόλου τις δουλειές που γίνονται στην Κύπρο;

«Κάθε άλλο! Αλλωστε, οι παραγωγές που γίνονται εκεί είναι πολύ σοβαρές. Η πρόταση που μου έγινε από το ΡΙΚ να παίξω στη σειρά «Όσα δεν ξέρεις» ήρθε σε μια εξαιρετική συγκυρία. Θα ξαναπήγαινα πολύ ευχαρίστως στην Κύπρο, αν μου δινόταν η ευκαιρία. Την αγαπώ και έχω πολύ καλούς φίλους εκεί», τονίζει και συμπληρώνει:

«Δεν είμαι πολιτική ή οικονομική αναλύτρια, ωστόσο βρίσκω ότι η εδώ η κατάσταση έχει ξεφύγει. Εννοείται ότι «όχι, δεν τα φάγαμε μαζί»! Όμως είχαμε ξεφύγει από το μέτρο. Εγώ, για παράδειγμα, στο σπίτι μου είχα πάντα μόνο μια τηλεόραση στο σαλόνι. Ποτέ δεν πήρα δάνειο να πάμε διακοπές. Ούτε είχα τρία αυτοκίνητα! Κι οι πολιτικοί μας, όμως, θα πρέπει κάποια στιγμή να δουν την πραγματικότητα με ουσιαστική ευθύνη, να νοιαστούν για τη χώρα μας. Ας σκεφτούν βρε αδελφέ λίγο και την υστεροφημία τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved