Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Πρέπει να είσαι ένας φρουρός του ήθους σου»
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Πρέπει να είσαι ένας φρουρός του ήθους σου»

Ποια είναι τα αρνητικά και ποια τα θετικά που έχει συναντήσει έως τώρα στο επάγγελμα που έχει διαλέξει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου;

«Κάποια από τα αρνητικά είναι η αστάθεια, η αβεβαιότητα και η συνεχής εγρήγορση, που σε καθιστά «ξάγρυπνο», να σκέφτεσαι το επόμενο σου βήμα. Μετά όμως «κλείνεις τα μάτια» και εκεί εμφανίζονται τα θετικά, η επιβράβευση της ημέρας: το χειροκρότημα και η όμορφη «μελωδία» του, που σου φέρνει μια ζεστασιά στην καρδιά, και η «αγάπη του κόσμου», σαν ένα ηχητικό όνειρο από το οποίο δεν θες να ξυπνήσεις»

Φέτος συμμετέχει στο παιδικό έργο «Μια τρελή, τρελή Αλφαβήτα», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή και best seller της παιδικής λογοτεχνίας. Πώς είναι για εκείνον αυτή η εμπειρία;
«Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω όλη την «τρελή, τρελή παρέα» για την όμορφη δουλειά που κάνει και με γεμίζει θετική ενέργεια. Περνάω υπέροχα μαζί τους και, παρόλο που είμαι ο «Βενιαμίν» της παρέας, δεν αισθάνομαι έτσι. Είμαι σε μια «συναυλία» για τους λιλιπούτειους φίλους μας. Πώς μπορείς να μην είσαι καλά;»

Ποια είναι η αντίδραση των παιδιών κατά τη διάρκεια της παράστασης;
«Είναι μια διαδραστική παράσταση. Τα παιδιά ενθουσιάζονται με τους χορούς που «ρίχνουμε» στην πλατεία του θεάτρου μαζί τους και συμμετέχουν με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο. Γίνομαι και εγώ κάποιες φορές ένα μικρό παιδί, σαν αυτό που κρύβουμε όλοι μέσα μας»

Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από το σίριαλ «Ταμάμ». Χρειάζεται ωριμότητα για να αντιμετωπίσει κάποιος τη μεγάλη φήμη που του δίνει ένα σίριαλ;
«Σίγουρα, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντική και η ιδεολογική γραμμή που παίρνει στη ζωή του. Στο τέλος της ημέρας δεν προσφέρουμε τίποτα άλλο από ευχάριστες στιγμές και, αν καταφέρουμε να προβληματίσουμε θετικά έστω και έναν θεατή, χαρά μου»

Έχει δυσκολευτεί να το διαχειριστεί αυτό;
«Πολύ. Θέλει συνεχή αγώνα με τον εαυτό σου και την ταυτότητα σου. Πρέπει να είσαι ένας φρουρός του ήθους σου», λέει ο ηθοποιός στην Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved