Μαίρη Βιδάλη: «Είμαι εξαιρετικά μονογαμικό ον»
Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: «Είμαι εξαιρετικά μονογαμικό ον»

H Μαίρη Βιδάλη έχει παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα της Αθήνας, στο Εθνικό Θέατρο, καθώς και σε λεγόμενες ποιοτικές σκηνές. Στη διαδρομή της υπήρξαν κάποιοι που της έβαλαν εμπόδια;

«Μπορεί να υπήρξαν, αλλά δεν τους έβλεπα. Δεν έχω χρεώσει σε κάποιον ότι μου έκανε κάτι κακό. Απεναντίας, εγώ έχω βάλει... πεπονόφλουδες στην καριέρα μου, επειδή πάντα έβαζα πρώτα την προσωπική μου ζωή», λέει στην Espresso και συνεχίζει:

«Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω κάτι στο εξωτερικό. Οταν ήμουν στη δραματική σχολή, με είχε φωνάξει ο Νίκος Μαστοράκης και έκανα ένα πέρασμα -ούτε καν κομπάρσα δεν ήμουν- στην ταινία «the Greek Tycoon», αλλά είχα μια σκηνή με τον Αντονι Κουίν, στον οποίο άρεσα και μου έδωσε το τηλέφωνο του ατζέντη του στη Νέα Υόρκη. Υστερα από χρόνια, και η Ειρήνη Παππά στην Ιταλία, με την οποία κάναμε μια ταινία με τον τίτλο «Κοινωνική λειτουργός», σε παραγωγή του Γιώργου Βογιατζή, μου έδωσε κι εκείνη το τηλέφωνο του ίδιου ατζέντη. Και τις δύο φορές δεν πήγα να τον βρω, για προσωπικούς λόγους. Ειδικά τη δεύτερη φορά, είχα τον πρώτο μου γιο, που ήταν 2 χρόνων, και δεν μπορούσα να φύγω στο εξωτερικό».

Οι άντρες τι ρόλο έχουν παίξει στη ζωή της;
«Είμαι εξαιρετικά μονογαμικό ον και όταν αφοσιώνομαι σε έναν άντρα βάζω όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα»
Εχει γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα;
«Ναι, και το λέω με απόλυτη βεβαιότητα», λέει χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved