Καίτη Ιμπροχώρη: «Δεν τα πάω καθόλου καλά με τη δημοσιότητα»
Showbiz

Καίτη Ιμπροχώρη: «Δεν τα πάω καθόλου καλά με τη δημοσιότητα»

Η Καίτη Ιμπροχώρη σε συνέντευξή της μίλησε για την καριέρα της και για το αν έχει κάνει «εκπτώσεις».

Δεν έκανες ποτέ «έκπτωση» στο επάγγελμα σου;

Η έκπτωση ήταν καθαρή, όσο μπορούσα για να ζήσω. Όχι, δεν έκανα έκπτωση, μέχρι ενός ορίου, για να πληρώσω ενοίκιο, νερό, ηλεκτρικό, τηλέφωνο. Συμβιβασμός στη ζωή γίνεται αναγκαστικά. Κάποιοι είπαν ότι: «Αυτοί δούλευαν στη χούντα», γιατί η δική μου γενιά πάλεψε πάρα πολύ τη χούντα, κι εγώ μαζί, και τους έλεγα πολύ αργότερα: «Δεν μπορεί ξαφνικά να λες "συμβιβάστηκε"», δεν θα εργαζόταν, θα πήγαινε στα βουνά; Όλοι δουλέψαμε τότε, αλλά από... κάτω κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, κι αν μας έπιαναν, θα μας είχαν κόψει το λαιμό. Συμβιβασμός υπάρχει, αλλά είναι μέχρι εκεί που αισθάνεσαι τη συνείδηση σου καθαρή.

Με τη δημοσιότητα πώς τα πήγαινες;

Δεν τα πάω καθόλου καλά, δεν μου αρέσει, πάντα ήμουν έτσι, δεν ήθελα και δεν θέλω να δίνω συνεντεύξεις, ήθελα να κάνω τη δουλειά μου στο θέατρο, με τους δικούς, μου ανθρώπους. Σπάνια μιλάω σε συνεντεύξεις, ήταν επιλογή μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Παρακολουθείς τις παλιές ελληνικές ταινίες που έπαιζες;

Ναι, τώρα κάθομαι και τις βλέπω και μου αρέσουν περισσότερο απ' ό,τι παλιά, θεωρώ ότι έχουν αλήθεια. Ίσως μερικές στιγμές είναι αφελές, αλλά έχουν μέσα την καθημερινότητα τους την οποία ζήσαμε και υπάρχει ακόμα αλλά είναι κρυμμένη.

Βλέπεις τηλεόραση;

Τι να δω για την τηλεόραση; Έκανα δύο ελληνικές σειρές, πάρα πολύ ωραίες, με ωραία σύνολα ηθοποιών, χαριτωμένα, δεν ήταν δήθεν μυθοπλασίες; Τον σκότωσα, τη σκότωσα, «πήγα» με άλλον, «πήγες» με άλλη, γέννησα ένα νόθο παιδί και τέτοιες αηδίες, τα «φάγαμε» πολύ, δεν πρέπει να υπάρχουν αυτά ,αλλά δυστυχώς υπάρχουν. Παρακολουθώ τις ειδήσεις κάθε μέρα, να δω πού βρισκόμαστε είμαι πολιτικοποιημένη και όπως όλος ο κόσμος, δεν ξέρω τι θα κάνουμε ϊ για να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση. Είμαι ενεργητικός άνθρωπος, δεν στέκομαι λεπτό, κοιμάμαι ελάχιστες ώρες, από μικρή, από πάντα, αισθάνομαι ότι ο χρόνος μου φεύγει μέσα από τα χέρια και δεν θέλω να κοιμάμαι. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, αλλιώς θα ήμουν χαμένη, σε συγκεκριμένα πράγματα που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου. Τα έκανα γιατί έτσι ήθελα, έτσι αισθανόμουν, έτσι μπορούσα. Ο καθένας πληρώνει το τίμημα του σ’ αυτό που έχει επιλέξει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved