Μαρία Αλιφέρη: «Ο έρωτας είναι μια μεγάλη ιστορία στη ζωή μας»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Ο έρωτας είναι μια μεγάλη ιστορία στη ζωή μας»

Η Μαρία Αλιφέρη σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε η ομορφιά της στην καριέρα της.

Η ομορφιά τι ρόλο έπαιξε; Γιατί ήσασταν και είστε μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα.

Παίζει, αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι. Είναι ευλογία να είναι κανείς εμφανίσιμος, αλλά αλίμονο σε αυτόν που θα τοκίσει σε αυτό. Θα σου εξομολογηθώ κάτι. Δεν ήθελα να τοκίσω στην εξωτερική εμφάνιση και αρνήθηκα να κάνω εμφανίσεις με μαγιό, αν και έχω κάνει εκατοντάδες εξώφυλλα, για να εστιάσει ο κόσμος σε μένα και όχι σε κάτι εμφανισιακό.

Αρνηθήκατε να κάνετε τέτοιες εμφανίσεις, αν και τα χρήματα θα ήταν αρκετά.

Δεν θα με βρεις ποτέ έτσι, ούτε τα καλοκαίρια. Δεν ήθελα να εστιάσουν σε κάτι που φαίνεται.

Αυτό τελικά το κερδίσατε, με όλη τη σημασία της λέξεως.

Αυτό είναι το μεγάλο μου δώρο σήμερα. Μετά από 45 χρόνια στη δουλειά ο κόσμος μου λέει «Ευχαριστώ» με την έννοια ότι κάτι έχω κάνει.

«Τα τετράγωνα των αστέρων»; Και το «Σας αγαπώ»; Πώς μπήκε αυτό στη ζωή σας; Ήταν ένας ρόλος παρουσιάστριας.

Μου το πρότειναν. Έχω κάνει πολλά πράγματα. Και καθαρά δημοσιογραφική εκπομπή στην ΕΡΤ και παιχνίδια και τραγωδίες. Μου αρέσει να δοκιμάζω. Ακόμα και σήμερα το «Σας αγαπώ» είναι ένα κομμάτι ζωής. Ακόμα και παιδάκια το λένε. Το ακούνε από το youtube ή από τους μπαμπάδες, τις μαμάδες τους και τους παππούδες. Είναι συγκλονιστικό. Χαίρομαι που η υπογραφή μου είναι η αγάπη.

Να πάμε λίγο στο κομμάτι έρωτας στη ζωή σας; Μια τόσο ωραία γυναίκα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν είχατε κατακτήσεις και άντρες να πέφτουν στα πόδια σας. Θεωρώ ότι θα πρέπει να ζήσατε στιγμές πριγκίπισσας.

Είναι αλήθεια πως είμαι χορτάτη απ’ όλες τις απόψεις κι ευγνωμονώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Ο έρωτας είναι άλλο πράγμα από την αγάπη. Κανένας έρωτας δεν κατάφερε να βαθύνει τόσο και να εξελιχθεί, ώστε να γίνει αγάπη. Να γίνει συντροφικότητα. Αυτό είναι και το σημαντικό. Ο έρωτας είναι μια μεγάλη ιστορία στη ζωή μας. Αλλά είναι δύσκολο να βαθαίνει στη διάρκεια του χρόνου και να γίνεται αγάπη.

Είστε μόνη σας;

Δεν έχω παντρευτεί, αλλά είμαι μόνη κατά καιρούς.

Τώρα θα τολμάγατε έναν γάμο;

Όχι. Έχω αστειευτεί και το αναπαράγουν. Και στα ογδόντα μου να μου τύχει ο άνθρωπος της ζωής μου, θα παντρευτώ. Δεν έχω κάτι με τον γάμο. Ίσα ίσα, τον σέβομαι ιδιαίτερα. Αλλά αν δεν δεις πως με αυτόν τον άνθρωπο θέλεις να είσαι σε όλη σου την ζωή, τι να τον κάνεις;

Τι είναι σχέση ζωής για σας; Ποια θα μπορούσε να είναι σχέση ζωής;

Πρώτα σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου. Είναι το βασικό, το θεμέλιο. Να μην θες να τον αλλάξεις. Κι ένα σημαντικό ακόμα είναι αν ο ένας προοδεύει τον άλλον. Πόσο τον καλυτερεύει.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved