Μαρία Αλιφέρη: «Την αγαπώ τη μοναξιά και τη χρειάζομαι»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Την αγαπώ τη μοναξιά και τη χρειάζομαι»

Η Μαρία Αλιφέρη σε συνέντευξή της μίλησε για τα χρήματα που έχει βγάλει στην καριέρα τους.

Βγάλατε λεφτά από αυτή τη δουλειά;

Από την τηλεόραση όχι, γιατί δεν ήταν οι εποχές που δίνανε τα τέρατα σε αμοιβές. Από το θέατρο όμως που είναι πολύ πιο σπάνιο, έβγαλα. Ελάχιστοι άνθρωποι έχουμε βγάλει χρήματα από το θέατρο. Αυτό είναι αλήθεια. Στην τηλεόραση, παρά τα τοπ, οι αμοιβές ήταν φυσιολογικές.

Εσείς βιώνετε οικονομικά την κρίση που περνάει η χώρα μας;

Βέβαια. Δεν γλυτώνει κανείς, εκτός από τα λαμόγια. Γιατί έτσι όπως έχει γίνει, έχεις, σε χτυπάει. Δεν έχεις, πάλι σε χτυπάει. Όλοι είμαστε σε ένα καζάνι και ζοριζόμαστε.

Μετανιώσατε για πράγματα που δεν κάνατε στη ζωή σας;

Ότι θέλησα βαθιά από την ψυχή μου, το έκανα. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί όταν θες κάτι πολύ, ειλικρινά. Μου έδωσε πολλά η ζωή. Και πολλά δύσκολα. Μη νομίζεις πως είμαι σε κανένα σύννεφο. Αλλά και τόσα δώρα που είμαι ευγνώμων. Μόνο στη δουλειά αυτά που μου έδωσε, αυτή την αγάπη του κόσμου, δεν μου τα χρώσταγε.

Σας στεναχωρεί, σας πειράζει που δεν κάνατε οικογένεια;

Όχι.

Φοβάστε την μοναξιά;

Την αγαπώ, την χρειάζομαι. Η μισή μου ζωή είναι με κόσμο και η άλλη μαζί το αποτράβηγμά μου, για τα μέσα μου. Για την μέσα μου διαδρομή. Πόσο ωραίο είναι αυτό. Να είναι ακόμα κι αυτό επιλογή μας.

Είδα μια φωτογράφιση που είχατε κάνει, πριν 3 ή 4 χρόνια, αμακιγιάριστη.

Πριν δυο χρόνια.

Τι φοβερό βλέμμα! Χωρίς ίχνος make up. Τολμάτε! Δεν φοβάστε.

Αφού αυτή είμαι. Τι να κάνουμε; Ένας στόχος ζωής είναι να βρω τι είμαι και τι είμαστε οι άνθρωποι. Θα το πουλήσω τώρα; Αυτή είμαι. Και με τη δουλειά μου προσπαθώ να μην κοροϊδέψω τους άλλους. Να βγω τώρα και να το κάνω; Αυτά δεν είναι σοφίες, αλλά κοινή λογική. Έχουμε χάσει την κοινή λογική. Από ποιον να κρυφτώ; Από μένα; Από τους άλλους; Να φτιάχνω μόνη μου μια ψευδαίσθηση; Ψάχνω την αλήθεια. Είμαι 67 χρονών και δεν το κρύβω. Έχω ζήσει την ζωή μου με όλα!

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved