Φουστάνος: «Μεγάλος αριθμός δεν κάνει συνειδητοποιημένα τις αισθητικές επεμβάσεις»
Showbiz

Φουστάνος: «Μεγάλος αριθμός δεν κάνει συνειδητοποιημένα τις αισθητικές επεμβάσεις»

Ο Ανδρέας Φουστάνος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν έχει κάνει αισθητική επέμβαση αλλά και πόσο εύκολα οι άνθρωποι σήμερα κάνουν επεμβάσεις.

Έχετε νιώσει την ανάγκη να κάνετε επέμβαση αισθητικής;

Να πάω να κάνω; Όχι, δεν έχω νιώσει την ανάγκη. Πιστεύω ότι όταν έχεις αποφασίσει να κάνεις κάποια παρέμβαση πάνω σου, έχεις νιώσει κάποια ανάγκη, κάτι σε ενοχλεί... Αν δεν σε ενοχλεί, γιατί να το κάνεις;

Στην εποχή που ζούμε η πλαστική χειρουργική έχει μπει στην καθημερινότητα μας όσο καμία άλλη.

Πιστεύω ότι ένας μεγάλος αριθμός δεν το κάνει συνειδητοποιημένα. Κι αυτό το συμπέρασμα το βγάζω από τις κουβέντες που κάνεις με κάποιον, εκεί μπορείς να το καταλάβεις αν είσαι πολλά χρόνια σε μια δουλειά και είσαι πεπειραμένος. Μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων το κάνει επειδή παρασύρεται από αυτό που λέμε «μόδα», από όλο αυτό που πλάθεται από την πλαστική χειρουργική καθημερινά στον Τύπο, στην τηλεόραση, με την υπερβολή τους, γιατί υπάρχει μεγάλη δόση. Νομίζουν ότι κάνοντας μια πλαστική, θα κερδίσουν πολλά πράγματα στη ζωή τους, άλλοι ότι θα κερδίσουν ένα σύντροφο, ότι θα κερδίσουν στη δουλειά τους, τα οποία στη ουσία είναι ψέματα, γιατί κανείς δεν κερδίζει επειδή έφτιαξε τη μύτη του - μόνο τον εαυτό του ικανοποιεί, για κάτι που τον πείραζε. Πολλοί το κάνουν επειδή το έκανε «ο τάδε» ή «η τάδε» και ίσως αυτή είναι η πλειονότητα. Έχω πει σε ανθρώπους να μην κάνουν πράγματα κι έχω παρατηρήσει ότι περισσότερες ανασφάλειες έχουν εκείνοι που δεν έχουν πρόβλημα.

Αλλάζει η αίσθηση σας όταν στο χειρουργικό τραπέζι έχετε, δικούς σας ανθρώπους, συγγενείς ή φίλους;

Το ίδιο πράγμα είναι αν θέλεις να είσαι σωστός στη δουλειά σου. Δεν υπάρχει συναισθηματικό κομμάτι την ώρα που κάνω ένα χειρουργείο, ακόμα και όταν έχω να κάνω με δικούς μου ανθρώπους, εκεί βλέπω τον άνθρωπο σαν οποιονδήποτε βάζω κάτω για να διορθώσω κάτι. Τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο. Δουλεύω 70% με γυναίκες και 30% με άντρες.

Οι άντρες συνήθως τι ζητούν να αλλάξουν;

Καμιά μύτη, κανένα αφτί, καμία επανόρθωση λόγω γήρατος, να φτιαχτούνε λίγο. Οι άντρες είναι πιο συνειδητοποιημένοι, όταν το αποφασίσουν, δεν το κάνουν για πλάκα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved