Συγκλονίζει τραγουδιστής με την αποκάλυψη για τον Γολγοθά του πατέρα του. Φωτό από το νοσοκομείο!
Showbiz

Συγκλονίζει τραγουδιστής με την αποκάλυψη για τον Γολγοθά του πατέρα του. Φωτό από το νοσοκομείο!

Τα λόγια είναι μικρά όταν μιλάει κανείς για τον Γολγοθά μίας ολόκληρης οικογένειας. Στην περίπτωση του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, τα λόγια είναι συγκινητικά, γεμάτα πόνο αλλά και αισιοδοξία καθώς μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κοντά στον πατέρα του ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ο λόγος για τον Πέτρο Δινάλη, το δημιουργό και τραγουδιστή των Master Tempo ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέβασε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον πατέρα του ο οποίος μετά από εγκεφαλικό, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετό καιρό ενώ τώρα παλεύει για να επανέλθει στη φυσιολογική του ζωή. Δείτε τι έγραψε ο τραγουδιστής...

«Χρόνια πολλά Μπαμπά...

Εδώ και καιρό η ζωή μας σταμάτησε. Γιατί σταμάτησε και η δική σου. Κάτσαμε στο νοσοκομείο δίπλα σου μέρα/νύχτα, αγχωθήκαμε, κλάψαμε, ενίοτε χαρήκαμε, προσπαθήσαμε να σου δώσουμε παρέα – δύναμη – κουράγιο. Γίναμε κι εμείς ασθενείς μαζί σου... εσύ με το εγκεφαλικό σου, την αδύναμη καρδιά, τα νεφρά σου που σε άφηναν... εμείς από δίπλα με την δική μας καρδιά και ψυχή λαβωμένη, να βλέπουμε τον πιο δραστήριο και έξω καρδιά άνθρωπο που ξέραμε καθηλωμένο, να τρώει από σωλήνες, να μην περπατάει, να μιλάει με δυσκολία.

Οι δουλείες μας, οι άλλοι άνθρωποι μας έσβησαν. Μας έχασαν. Θα αναρωτιούνται ακόμα “που χαθήκαμε”. Δουλειά μας όμως έγινε να σε ξαναδούμε υγιή και χαρούμενο. Να μας μιλάς ενώ περπατάς με σιγουριά προς τα εμάς.

Και εγώ για σένα ξανά έγινα “μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης”. Και μαζί με τα αδέλφια μου και όσους σε αγαπάνε φτάσαμε στα άκρα και γυρίζουμε. Η καρδιά σου τελικά ηρέμησε. Τα νεφρά ξαναδούλεψαν. Η όρεξη για ζωή ξανά φάνηκε στο πρόσωπο σου. Αρχίζει ο μακρύς δρόμος της αποκατάστασης.

Χρόνια πολλά Μπαμπά. Ξέρω ότι όταν δεν με έβλεπες, έμπαινες στο facebook για να δεις τι κάνω και που είμαι. Έκανες... like! Κάνω λοιπόν κι εγώ μια ευχή να την διαβάσεις μόλις είσαι ξανά καλά:

Να τα εκατοστήσεις και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ γενέθλια στο νοσοκομείο.

Σε όσους ξέχασα... δεν σας απάντησα... αθέτησα υποσχέσεις ή δεν ήμουν εκεί για εσάς αν με χρειαστήκατε, ζητώ συγνώμη. Ο χρόνος σταμάτησε. Η γη δεν γύριζε. Κάθε μέρα ήταν πρωί βράδυ σκοτάδι.

Τώρα όμως πιστεύω σε σένα Μπαμπά. Θα με ξαναδείς στη “σκηνή”... θα σε ξαναδώ να στο “σανίδι”. Σε αγαπώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved