Βάσια Τριφύλλη: «Πέρασα και περνάω μια τρομερή μελαγχολία»
Showbiz

Βάσια Τριφύλλη: «Πέρασα και περνάω μια τρομερή μελαγχολία»

Σε κατάσταση μελαγχολίας είναι αυτό το διάστημα η αγαπητή σε όλους, Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν αποκαλύπτει τον λόγο που την νιώθει και νιώθει έτσι.

«Βρίσκομαι σε μια αναστάτωση που δεν είναι ανοιξιάτικη, γιατί μπήκε πολύ περίεργα η άνοιξη. Το χειμώνα είχαμε πάει μια πολύ ωραία περιοδεία μ' ένα ωραίο θίασο και κάναμε πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματικά, όχι αυτό που λέμε συνήθως εμείς οι θεατρίνοι. Υποδυόμουν τη μάνα του Τσίπρα και γινόταν ο κακός χαμός. Ήμουν μαζί με τον Στάθη Ψάλτη, τον Μιχάλη Μόσιο, τον Μάρκο Λεζέ, τον Βασίλη Ζωνόρο, που έπαιζε κι είχε κάνει τη σκηνοθεσία, τη Χριστίνα Ψάλτη, την Τίνα Βασιλάκη, την Ιωάννα Σάλμη, τον Ντίνο Σπυρόπουλο, που έγραψε τα κείμενα κι έπαιζε, και τη Σοφία Βόσσου, που ήρθε για περιορισμένες παραστάσεις. Πήγαμε σε αυτή την τουρνέ, μεγάλοι άνθρωποι πια, δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε, άλλωστε αυτή είναι η φυσική ροή των πραγμάτων, με πολύ μεγάλη χαρά αλλά...», λέει και συνεχίζει:

«Μας έτυχε ο χειμώνας που έπεσε στην Ελλάδα... θύελλα. Κοντεύω να γίνω 120 χρονών και τέτοιο χειμώνα δεν έχω ξαναπεράσει. Αντέξαμε χιόνια, χάλασε το αυτοκίνητο, τρέχαμε... ήμασταν γεμάτοι όπου πηγαίναμε. Είχα να παίξω 4 χρόνια στο θέατρο και φαίνεται ότι ο κόσμος με θυμάται, με αγαπάει και με θέλει, γιατί ήταν πολύ συγκινητικό. Όταν βγήκα στη σκηνή, στην Πάτρα που κάναμε πρεμιέρα και 3 λεπτά χειροκροτούσαν, δεν μπορούσα να μιλήσω, τα έχασα, πήγα να φύγω από τη σκηνή, είχα μείνει άναυδη, δεν ήξερα τι να κάνω», λέει και αποκαλύπτει:

«Μου είπε κάτι ο θεατρικός επιχειρηματίας Μάρκος Τάγαρης, και ήταν πολύ κολακευτικό: «Ούτε η Βλαχοπούλου δεν είχε τέτοια είσοδο». Το μέτρο σύγκρισης για μένα, που είμαι παλιά ηθοποιός και σεβαστικός άνθρωπος, είναι τεράστιο. Να μου λέει κάτι τέτοιο ο Μάρκος, που έχει φάει τις τουρνέ με το κουτάλι...; Βγήκαν όλοι έξω να δουν τι γίνεται, μήπως έπαθα κάτι, μήπως λιποθύμησα. Είχα πολύ καιρό να έρθω σε επαφή με τον κόσμο, γιατί δεν ήμουν πολύ στα κέφια μου, πέρασα και περνάω μια τρομερή μελαγχολία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved