Έκτορας Μποτρίνι: Δε φαντάζεστε με ποια «μαγειρεύεται» ειδύλλιο
Showbiz

Έκτορας Μποτρίνι: Δε φαντάζεστε με ποια «μαγειρεύεται» ειδύλλιο

Μπορεί ο Έκτορας Μποτρίνι να είναι ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρος μας και να γνωρίζει τα πάντα γύρω οπό τη γαστρονομία, όμως κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

Ο βραβευμένος σεφ εδώ και λίγο καιρό έχει έρθει κοντά με τη στενή συνεργάτιδα της Κωνσταντίνος Σπυροπούλου, Νάντια Ρηγάτου. Μπορεί ο Μποτρίνι, λόγω των κορυφαίων εστιατορίων που διαθέτει, τη μία ημέρα να βρίσκεται στην Κέρκυρα και την άλλη στο Ντουμπάι, όμως τελευταία δείχνει να προτιμά την Αθήνα και αιτία είναι η όμορφη ξανθιά δημοσιογράφος η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real μονοπωλεί τον ελεύθερο χρόνο του.

Έτυχε λοιπόν, μιας και κινούνται στον χώρο της τηλεόρασης και οι δύο, ,να γνωριστούν και από την πρώτη στιγμή έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον. Εκείνη γοητεύτηκε από την αμεσότητα με την οποία την προσέγγισε ο -για πολλούς σκληρός και απόμακρος- σεφ και εκείνος εντυπωσιάστηκε από τη γλυκύτητα της αλλά και την ευστροφία της στις πρώτες κιόλας κουβέντες που αντάλλαξαν.

Από τότε άρχισαν να κάνουν παρέα, μέχρι που διαπίστωσαν πως ταίριαζον πολύ σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας τους. Βγαίνουν συχνά μαζί και, σύμφωνα με πληροφορίες η Νάντια Ρηγάτου έχει γίνει θαμώνας στο βραβευμένο με αστέρι Μichelin εστιατόριο του κορυφαίου σεφ στο Χαλάνδρι που φέρει το όνομα του, ενώ πολλές φορές καταλήγουν μαζί στο σπίτι του που βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Όσοι τους έχουν δει μαζί λένε πως πρώτη φορά ο Εκτορας είναι τόσο εκδηλωτικός και δείχνει τόσο χαρούμενος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved