Άρης Μακρής: Μιλά για τη σχέση που έχει σήμερα με τα υπόλοιπα μέλη των «Boys ‘n Noise»
Showbiz

Άρης Μακρής: Μιλά για τη σχέση που έχει σήμερα με τα υπόλοιπα μέλη των «Boys ‘n Noise»

Μπορεί να έφυγε από το συγκρότημα αλλά καλλιτεχνικά αισθάνεται πιο σίγουρος από ποτέ.

Ο λόγος για τον Άρη Μακρή, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τα υπόλοιπα μέλη των «Boys ‘n Noise»

Σήμερα, νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου, που είσαι μόνος σου καλλιτεχνικά;
«Πάντα πατούσα στα πόδια μου. Μέρα με την ημέρα γίνομαι καλύτερος και πιστεύω ότι βελτιώνομαι. Και με τους «Boys ‘n Noise», το ίδιο συνέβαινε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να ονειρευόμαστε αισιόδοξα και να προσπαθούμε να υλοποιούμε τα όνειρά μας. Εγώ αυτό έκανα πάντα. Σήμερα, μπορεί να μην υπάρχει πια το συγκρότημα με τα παιδιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι. Από την άλλη, στο κομμάτι που νιώθω πιο άνετα είναι ότι δίνω λογαριασμό μόνο στον εαυτό μου και παίρνω αποφάσεις για μένα και μόνο. Εγώ έχω πια την ευθύνη»


Έχεις κρατήσει επαφή με τα άλλα παιδιά;
«Ναι, βέβαια. Δεν μιλάμε κάθε μέρα, αλλά αρκετά συχνά τα λέμε. Επειδή ήμουν ο μεγαλύτερος ηλικιακά στους «Boys ‘n Noise», έβλεπα τους άλλους δύο πιο προστατευτικά. Ήταν υπό την αιγίδα μου, αν θες (γελάει). Δεν θα σταματήσω ποτέ να αγαπάω τα παιδιά αυτά, γιατί μαζί ξεκινήσαμε και πάντα θα είναι φίλοι μου. Χαίρομαι που προχωράνε και οι δύο και εξελίσσονται. Κάθε καλό τους εύχομαι. Ουσιαστικά κάναμε ένα restart στην καριέρα μας, κάναμε ένα νέο βήμα, δεν χαλάσαμε τη σχέση μας. Τα βλέπω όλα πάντα θετικά!», λέει ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved