Ρέμος-Κακούτη: Mαζί στη Ρόδο
Showbiz

Ρέμος-Κακούτη: Mαζί στη Ρόδο

Διακοπές στη Ρόδο κάνει ο Αντώνης Ρέμος αλλά... δεν είναι μόνος. Ο τραγουδιστής, διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο του νησιού συντροφιά με τη Βάλια Κακούτη.


Ο τραγουδιστής παρέα με το μοντέλο διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, πρώτο τραπέζι πίστα, ενώ όταν ο Αντώνης Ρέμος τραγουδούσε «κοίτα εσύ να με προσέχεις», κοιτούσε στα μάτια την Βάλια Κακούτη που καθόταν δίπλα του.


Οι θαμώνες του κέντρου από την άλλη που δεν έχασαν ευκαιρία να δουν σε ποια τραγουδά με τόσο πάθος τις ερωτικές του επιτυχίες ο Αντώνης Ρέμος, πήραν τις φωτογραφικές τους μηχανές και περικύκλωσαν το τραπέζι του! Σίγουρα πάντως δεν είδαν την Ζέτα Μακρυπούλια, αφού το «δεν τελειώσαμε» το άκουγε η Βάλια Κακούτη που καθόταν ακριβώς δίπλα του και το… «ζούσε».


Πάντως, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά σε άλλη γυναίκα μετά τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τώρα αν είναι ή όχι ζευγάρι... αυτό το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο «νησί των ιπποτών».

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved