Δούκισσα Νομικού: «Δεν τολμώ κάτι αν δεν νιώσω ασφαλής»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Δεν τολμώ κάτι αν δεν νιώσω ασφαλής»

Η Δούκισσα Νομικού σε συνέντευξή της μίλησε για τις ανασφάλειές και τους φόβους της σχετικά με την καριέρα της.

Οι φόβοι και οι ανασφάλειες που ενδεχομένων είχε στο ξεκίνημα σου, εξακολουθούν να υπάρχουν;

Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν με νοιάζει. Με νοιάζει να αρέσει αυτό που θα κάνουμε, με νοιάζει να τα πάω καλά και να τα καταφέρω, να αγαπηθεί το πρόγραμμα, θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, γι' αυτό προσπαθώ κάθε φορά και δουλεύω πάρα πολύ.

Έχεις άγχος;

Ακόμα δεν με έχει καταβάλει το άγχος, ίσως γιατί έχω αποφασίσει ότι ζω, να το ζω και να το απολαμβάνω, να βλέπω τα όμορφα πράγματα που μου συμβαίνουν, την όμορφη πλευρά και όχι να αγχώνομαι, και να στρεσάρομαι τόσο πολύ, ώσπου τελικά να μην απολαμβάνω αυτό που κάνω, γιατί το έχω περάσει αυτό στο παρελθόν. Ακόμα δεν έχω αγχωθεί.

Έχεις δοκιμαστεί, πειραματιστεί, στην υποκριτική και την παρουσίαση. Τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις τελικά;

Δεν είμαι ηθοποιός... Το ότι συμμετείχα σε μία θεατρική παράσταση της Σοφίας Σπυράτου, που αν δεν επέμενε τόσο πολύ εκείνη και δεν ήταν σίγουρη, δεν θα το έκανα, δεν θα το τολμούσα ποτέ ή το ότι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με εμπιστεύτηκε σε δύο ταινίες του... Αν δεν έβλεπα τη σιγουριά στα μάτια αυτών των δύο προσώπων, δεν θα το τολμούσα. Δεν τολμώ κάτι αν δεν νιώσω ασφαλής. Δεν είμαι ηθοποιός ούτε ήθελα ούτε ευελπιστώ να γίνω. Το ότι δοκιμάζομαι " και ρισκάρω το κάνω γιατί δεν φοβάμαι. Δεν είπα ότι θα πάω να το κάνω και θα είμαι τέλεια, αλλά θα προσπαθήσω και μακάρι να βγει κάτι ωραίο. Ευτυχώς, πήγε καλά, δεν «φάγαμε» γιαούρτια και ντομάτες. Οι δύο σκηνοθέτες που με εμπιστεύτηκαν ήταν ικανοποιημένοι, μέχρι εκεί. Αγαπώ την τηλεόραση δεν είναι για πάντα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved