Ιωάννης Μελισσανίδης: «Πήρα υπέροχα σχόλια από κορυφαίους αθλητές όπως η Νάντια Κομανέτσι»
Showbiz

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Πήρα υπέροχα σχόλια από κορυφαίους αθλητές όπως η Νάντια Κομανέτσι»

Πώς προέκυψε η πρόταση για την κριτική επιτροπή του «So you think you can dance»;

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ΑΝΤ1 με προσέγγισε. Οι υποχρεώσεις που είχα εντός και εκτός Ελλάδος δεν μου επέτρεψαν παλαιότερα τη συνεργασία. Αυτήν τη φορά τα καταφέραμε. Η προσέγγιση έγινε με πολύ όμορφο και απόλυτα επαγγελματικό τρόπο. Ταίριαξαν οι χρόνοι και προχωρήσαμε» τόνισε στο TV Έθνος ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

-Η προηγούμενη πρόταση ποια ήταν;

«Για το «Dancing with the stars».

-Οπότε μιλάμε πάλι για χορό...

«Ναι, είναι ένα αντικείμενο το οποίο το έχω σπουδάσει. Το γνωρίζω από πιτσιρίκι. Οταν ξεκίνησα ενόργανη γυμναστική παράλληλα ξεκίνησα και κλασικό μπαλέτο. Στα οκτώ μου χρόνια. Τα έκανα παράλληλα, το ένα «κούμπωνε» με το άλλο.»

-Ιωάννη, πώς συνδέεται η ενόργανη γυμναστική με τον χορό και πώς τα έκανες παράλληλα;

«Για όσους είναι στον χώρο είναι κάτι το αυτονόητο. Ομως θέλω να το εξηγήσω για τους αναγνώστες σας αν και θεωρώ πως το αντιλαμβάνονται. Η επίσημη ορολογία της ενόργανης γυμναστικής είναι «Καλλιτεχνική γυμναστική». Οπότε υπάρχουν στοιχεία αντίστοιχα με αυτά που συναντάμε στην τέχνη. Στον χορό και στο κλασικό μπαλέτο. Στην ενόργανη πρέπει να πείσεις και μια κριτική επιτροπή όχι μέσω του υψηλού δείκτη δυσκολίας των ασκήσεων αλλά και τους τρόπους εκτέλεσής τους. Οταν πήρα το χρυσό τότε όλες οι μεγάλες εφημερίδες -Νew York Times, Herald Tribune- δεν επισήμαναν μόνο ότι ήμουν ο νεότερος χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστορία της γυμναστικής και τις υψηλής δυσκολίας ασκήσεις που έκανα αλλά και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της εμφάνισής μου. Πήρα τότε υπέροχα σχόλια από κορυφαίους αθλητές όπως η Νάντια Κομανέτσι.»

-Μίλησέ μου λίγο για τη γνωριμία σας...

«Γνωριστήκαμε στην Ατλάντα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας μου μου λέει: «Θέλω να σου ζητήσω κάτι, ένα αυτόγραφο». Πάγωσα και αμέσως μετά της απαντάω: «Με έναν όρο: Αν μου δώσεις εσύ πρώτα αυτόγραφο. Θα ήταν τεράστια τιμή για μένα». Η Νάντια μου είπε ότι της θύμισα στοιχεία και κινήσεις δικές της.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved