Σάββας Πούμπουρας: «Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω τα ηνία του «Blind Taste»
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: «Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω τα ηνία του «Blind Taste»

Από τη Δευτέρα 15 Μαΐου ο Σάββας Πούμπουρας παίρνει τη θέση του στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής του Star «Blind Taste», αφού ο Δημήτρης Σκαρμούτσος του παρέδωσε τη σκυτάλη, καθώς θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Master Chef». 

Η σχέση του νέου παρουσιαστή με τη μαγειρική κρατάει χρόνια. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο hotel management, παρακολούθησε σεμινάρια μαγειρικής. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης από το 2012. Τον τελευταίο χρόνο ο Σάββας Πούμπουρας παρουσιάζει στην Κύπρο μια ταξιδιωτική εκπομπή όπου μαγειρεύει συχνά λιχουδιές με τοπικά προϊόντα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω τα ηνία του «Blind Taste». Πρόκειται για μία άρτια τηλεοπτική παραγωγή με αντικείμενο που συνδέεται άμεσα με την προσωπικότητά μου, δεδομένου ότι λατρεύω τη μαγειρική» τόνισε στο TV Έθνος και συνέχισε: «Στόχος μου είναι να συνεχίσουμε δυναμικά και να ενισχύσουμε την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της εκπομπής, να περνάμε καλά με τους παίκτες απολαμβάνοντας πραγματικά τη συνολική διαδικασία μαγειρικής και γευσιγνωσίας, μεταφέροντας τα θετικά μας συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved