Showbiz

Dolly Parton: Σοκάρει με τις αποκαλύψεις της για τις απιστίες και το sex

Η Dolly Parton εξομολογείται τις απιστίες της κατά τη διάρκεια του γάμου της αλλά και την πρώτη σεξουαλική εμπειρία της σε τόσο μικρή ηλικία που θα μπορούσε να θεωρηθεί διαστροφή. 

Σε νέο βιβλίο η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι ζούσε τους εξωσυζυγικούς έρωτές της με τέτοια ένταση, ώστε έφτασε στο σημείο να σκεφτεί ακόμα και να αυτοκτονήσει, όταν την εγκατέλειψε διάσημος εραστής της.

«Είμαστε απολύτως ανοιχτόμυαλοι και ελεύθεροι με τον σύζυγό μου» ομολογεί στον συγγραφέα του βιβλίου «Dolly on Dolly» Ράντι Σμιτ, προσθέτοντας ότι ο γάμος της με τον Καρλ Ντιν, που διαρκεί 51 χρόνια, παραμένει σταθερός, αν και ήταν πάντα «ανοιχτός».

Είχε πολλούς εραστές, όμως, αν και ο Ντιν το είχε αποδεχτεί, εκείνη δεν έβρισκε το θάρρος να του μιλήσει για τις εξωσυζυγικές σχέσεις της.

Εναν από τους εραστές που είχε στις αρχές της δεκαετίας του '80 τον ερωτεύτηκε τόσο σφοδρά, ώστε όταν την εγκατέλειψε, σκέφτηκε την αυτοκτονία. Αν και δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του, η Πάρτον «φωτογραφίζει» τον επικεφαλής του συγκροτήματός της Γκρεγκ Πέρι.

«Έκλαιγα συνεχώς. Έπιασα το πιστόλι και το παρατηρούσα μέχρι που άκουσα τον μικρό μας σκύλο, τον Ποπάι, να έρχεται». Τότε το αίμα της πάγωσε, σταμάτησε να σκέφτεται την αυτοκτονία, πέταξε το πιστόλι και άρχισε να προσεύχεται. Η Parton έκανε σεξ σε πολύ μικρή ηλικία που αν αποκάλυπτε, θα τη θεωρούσαν «πραγματικά διεστραμμένη».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved