Αντώνης Ρέμος: «Από τη φύση μου δεν είμαι ο άνθρωπος της ανασφάλειας»
Showbiz

Αντώνης Ρέμος: «Από τη φύση μου δεν είμαι ο άνθρωπος της ανασφάλειας»

Ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξή του μίλησε για τις ανασφάλειες και την καριέρα του.

Έχεις τη σιγουριά του πρώτου ονόματος;

Έχω τη σιγουριά του ότι κάθε μέρα θέλω να είμαι απέναντι στον κόσμο που με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει, θέλω να είμαι σωστός και να μην τον προδώσω ποτέ. Με γνώμονα αυτό και, με το ότι πρέπει συνέχεια να έχω σώας τα φρένας, γιατί μπορώ να δημιουργώ και να ψάχνομαι κάθε φορά σε καινούργιες μουσικές αναζητήσεις, αν καταφέρω με αυτή τη στάση να συνεχίζει ο κόσμος να με αγαπάει, να στηρίζει τα τραγούδια και τη μουσική μου, αυτό θα με ικανοποιεί. Δεν σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω πράγματα από τώρα για να υπάρχω στα επόμενα 40 χρόνια.

Υπάρχει κάτι για το οποίο νιώθεις ανασφάλεια;

Από τη φύση μου δεν είμαι ο άνθρωπος της ανασφάλειας. Δεν έχει να κάνει με το ότι νιώθω ότι είμαι άνθρωπος που δεν «μασάω». Έχω αναζητήσεις, όχι ανασφάλεια. Μέσα μου έχω πάθος για να αναζητώ καινούργια πράγματα, καινούργιους λίγους, καινούργιες συνεργασίες, θα δείτε στο μέλλον πράγματα που ετοιμάζω θα έρθουν από το εξωτερικό.

Τι θα δούμε;

Ετοιμάζω πράγματα, έχω πολλούς ανθρώπους στο, εξωτερικό. Έχω τις επαφές μου με ανθρώπους, της παγκόσμιας μουσικής. Στην πορεία μου, δόξα τω θεώ, μέσα από αυτή τη... βόλτα μου στη -μουσική, έχω συναναστραφεί με ανθρώπους, όπως Χούλιο Ιγκλέσιας, οι Τζίπσι Κινγκς καλοκαίρι που έρχεται ετοιμάζω μια φαντασμαγορική συναυλία με -τον Έρος Ραμαζότι, στη Μύκονο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved