Τα αγχολυτικά οδήγησαν στην αυτοκτονία τον Κορνέλ;
Showbiz

Τα αγχολυτικά οδήγησαν στην αυτοκτονία τον Κορνέλ;

Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του Chris Cornell. Οι παρενέργειες αγχολυτικών χαπιών μπορεί να τον οδήγησαν στην αυτοκτονία σύμφωνα με την οικογένειά του. 

Σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του αναφέρει ότι ο τραγουδιστής έλαβε χάπια Ativan, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αυτοκτονικές σκέψεις και δυσκολία στην ομιλία.

Η Βίκυ Καραγιάννη δήλωσε ότι, όταν μίλησε με τον σύζυγό της μετά την τελευταία συναυλία του στο Ντιτρόιτ, ο Κορνέλ μπέρδευε τα λόγια του και της αποκάλυψε ότι «μπορεί να πήρε ένα ή δύο Ativan παραπάνω».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Detroit News» εκείνη πανικοβλήθηκε και ζήτησε από τον σωματοφύλακά του Μάρτιν Κίρστεν να ελέγξει το δωμάτιό του. Τελικά τον βρήκε κρεμασμένο στην τουαλέτα από ένα κόκκινο λάστιχο γυμναστικής, ενώ από το στόμα του έτρεχε αίμα.

Το δωμάτιο 1.136 του ξενοδοχείου «MGM Grand Detroit», όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», έχει πλέον σφραγιστεί, ενώ η πόρτα του φέρει ακόμη τα σημάδια από την προσπάθεια του Κίρστεν να την παραβιάσει. Ο τραγουδιστής έπαιρνε τα χάπια αυτά για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved