Συγκλονίζει ο αδερφός του Ψάλτη: «Ο Στάθης είχε ‘ξαναπεθάνει’»
Showbiz

Συγκλονίζει ο αδερφός του Ψάλτη: «Ο Στάθης είχε ‘ξαναπεθάνει’»

Κι όμως, ο Στάθης Ψάλτης είχε «πεθάνει» ξανά και επανήλθε στη ζωή!

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο αδελφός του αξέχαστου κωμικού Γιάννης Ρώτας, περιγράφοντας ένα απίστευ¬το μεταφυσικό περιστατικό που σημάδεψε την παιδική ηλικία του.

Ο Γιάννης Ρώτας ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ο Στάθης ήταν 2 ετών και εγώ 8 όταν στον Πύργο της Ηλείας, όπου ζούσαμε με τους γονείς μας, εκείνος ξαφνικά «πέθανε». Ή τουλάχιστον τον νομίζαμε πεθαμένο. Γρήγορα τον βάφτισαν στο σπίτι κάποιοι συγγενείς μας και αμέσως μετά ξαναγύρισε στη ζωή. Ήταν σαν θαύμα. Όλα ξαφνικά τα έκανε ο Στάθης, όπως και τώρα», λέει και συνεχίζει: «Όταν έμαθα ότι ο Στάθης έχει καρκίνο, έχασα ξαφνικά τον βηματισμό μου και άρχισα να κινούμαι με το μπαστουνάκι. Το σοκ ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου...», λέει συγκλονισμένος στην Espresso.

«Έχασα τη ζωή μου, έσβησαν όλα όταν τον έχασα. Τον λατρευτό μου! Ήμουν στο νοσοκομείο από το πρωί έως και το βράδυ για 20 μέρες. Ποτέ δεν βγήκα να το πω γιατί δεν ήθελα να το προβάλω» συνεχίζει και αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του Στάθη είχε αρρωστήσει και η κόρη του Μαρία, γεγονός που τους ανησύχησε πολύ.

«Πήρε ένα μικρόβιο από το νοσοκομείο και κόντεψε να πάθει πνευμονία το κορίτσι» λέει και η φωνή του προδίδει την αγάπη που τρέφει για τη μοναχοκόρη του αδελφού του... «Είναι κοντά μου η Μαρία, με παίρνει τηλέφωνο», λέει τρυφερά και συνεχίζει αναφερόμενος στη Χριστίνα Φιτσάκη:

«Με τη γυναίκα του αδερφού μου δεν έχουμε μιλήσει, δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να δει τι κάνω, αλλά δεν την παρεξηγώ», λέει και γυρίζει πίσω στις τελευταίες ώρες του σπουδαίου μας ηθοποιού:

«Εκεί ήμουν και ανήμερα το Πάσχα που μου ζήτησε το απόγευμα να του τρίψω τα πόδια του, αλλά και να του λυγίζω τα γόνατα...Το βράδυ κατά τις 20.00 με πήρε η ανιψιά μου για να μου πει ότι τον βάλανε στην Εντατική. Ακόμα και τις τελευταίες στιγμές το μυαλό του ήταν καθαρό και πάντα με το δικό του χιούμορ μας πείραζε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved