Χριστίνα Σάλτη: «Τα έβλεπα πιο αθώα τα πράγματα»
Showbiz

Χριστίνα Σάλτη: «Τα έβλεπα πιο αθώα τα πράγματα»

Η Χριστίνα Σάλτη πήγε… κόντρα στην οικογένειά της που είχε σοβαρές ενστάσεις στο αν έπρεπε ή όχι να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Μοναδικός της σύμμαχος στην προσπάθειά της αυτή ήταν η μητέρα της. «Ο παππούς μου έπαιζε βιολί αλλά ήταν αρνητικοί να ασχοληθώ με το τραγούδι. Μου έλεγε ότι πρέπει να σπουδάσω και να βρω μια κανονική δουλειά. Γιατί και εκείνος παράλληλα με τη δουλειά του έπαιζε βιολί. Οδηγούσε ταξί. Με επηρέασε πολύ ο παππούς μου. Ημουν πολύ καλή μαθήτρια και μου έβαλε στο μυαλό ότι πρέπει να πάρω ένα πτυχίο. Ετσι σπούδασα Ιταλική Φιλολογία. Εκείνη που με στήριξε στο όνειρό μου ήταν η μαμά μου. Γιατί και εκείνη ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, έχει πολύ ωραία φωνή, αλλά ο παππούς ήταν ανένδοτος. Η μαμά μου ήταν εκείνη που με βοήθησε να γίνω τραγουδίστρια. Ηταν πάντα δίπλα μου διακριτικά για να μη με πιέζει. Μεγάλωσε μόνη της εμένα και την αδελφή μου. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει και ο μπαμπάς δεν ήταν τόσο κοντά μας» τόνισες στο Πρώτο Θέμα.

Υπήρξε κάτι που τη φόβισε στο ξεκίνημά της στον χώρο;

«Οχι, τα έβλεπα πιο αθώα τα πράγματα. Οσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, δεν με ενόχλησε ποτέ κανείς. Εκανα τη δουλειά μου και έφευγα. Βέβαια παίζει ρόλο τι στάση κρατάς και εσύ. Γιατί, ανθεί να μπλεχτείς, μπλέκεσαι με ό,τι και να ασχολείσαι. Η ενασχόληση μου με το τραγούδι ξεκίνησε πολύ φυσικά. Εγώ μεγάλωσα και πήγα σχολείο στην Καλλιθέα. Συχνάζαμε λοιπόν με τις φίλες μου σε ένα καφέ και τους τραγουδούσα. Ε, με άκουσαν εκεί και μου έκαναν πρόταση να κάνω κάποια lives. Αυτά ήταν τα πρώτα μου βήματα. Και το ένα έφερνε το άλλο. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε μια εταιρεία όπως είναι η Panik Records. Ότι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει με τη δουλειά μου και με αυτό που μου χάρισε ο θεός ,τη φωνή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved