Χριστίνα Σάλτη: «Ο Μπο με βοήθησε στο ξεκίνημα της καριέρας μου»
Showbiz

Χριστίνα Σάλτη: «Ο Μπο με βοήθησε στο ξεκίνημα της καριέρας μου»

Η Χριστίνα Σάλτη βλέπει το Survivor για τον Μπο και δεν το κρύβει. 

Στεναχωρήθηκες που το ντέρμπι μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων στο «Survivor» προβλήθηκε την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού;

«Δεν είδα το συγκεκριμένο επεισόδιο. Η άποψή μου είναι ότι δεν φταίνε οι λαοί για όσα έγιναν. Δεν έχω κανένα μίσος για όσα έγιναν τότε. Γνωρίζω ότι οι ηγέτες είναι πίσω από όλα αυτά. Όσον αφορά την προβολή του συγκεκριμένου επεισοδίου την ημέρα αυτή, εύχομαι να έγινε τυχαία!».

Πώς αισθάνθηκες όταν τα ντουέτα σου με τον Μπο ακούστηκαν στο ελληνοτουρκικό γλέντι του Survivor;

«Χάρηκα πάρα πολύ. Ξέρεις πόσος κόσμος μου έστειλε τα βίντεο από το γλέντι στα social media; Ήταν το καλύτερο promo!» είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Το βλέπω πάντα λόγω του Μπο. Γνωριστήκαμε όταν τραγουδούσαμε μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη. Από την πρώτη στιγμή είχαμε πολύ .. καλή χημεία. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Με τη μία δέσαμε. Έτσι συνεργαστήκαμε και στη συνέχεια κάναμε τα τραγούδια μαζί. Μου είχε πει, θυμάμαι: "Το επόμενο τραγούδι μου με ενδιαφέρει να το κάνα μαζί σου". Ήταν το "Κάνε με να τρελαθώ", που έγινε μεγάλη επιτυχία. Ο Μπο με βοήθησε στο ξεκίνημα της καριέρας μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved