Η κόρη του Σουγκλάκου δήλωσε συμμετοχή για το Survivor 2
Showbiz

Η κόρη του Σουγκλάκου δήλωσε συμμετοχή για το Survivor 2

Η κόρη του Απόστολου Σουγκλάκου μπορεί να μην ασχολείται με την πάλη, αλλά τα λέει... τσεκουράτα! Το απέδειξε, άλλωστε, και με τη συμμετοχή της στο reality μόδας «Shopping Star», όπου τα λόγια έγιναν… viral. 

«Στενοχωρήθηκα με την κριτική των συμπαικτριών μου, αλλά ήξερα από την αρχή τι θα γινόταν. Επειδή εγώ τις κατέκρινα, σίγουρα θα με κατέκριναν κι εκείνες. Δεν έβλεπα, όμως, κάτι ωραίο για να το πω» εξομολογείται στην «Espresso», αναφερόμενη στο reality του Star που την έκανε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

«Πολλές φορές είμαι αυστηρός κριτής και στην καθημερινότητά μου. Εχω πληρώσει το τίμημα κάποιοι να το παίρνουν στραβά. Αυτό είναι μες στη ζωή. Όμως, γιατί μερικοί άνθρωποι το δέχονται και άλλοι όχι; Οταν είδα ότι ακόμα και φίλη μου δεν δέχτηκε την κριτική μου, απλά την “έκοψα” και συνέχισα τη ζωή μου» λέει.

Η κόρη του αείμνηστου παλαιστή και ηθοποιού υποστηρίζει ότι έχει πάρει από τον μπαμπά της την ειλικρίνεια, τον ευαίσθητο χαρακτήρα και την αγάπη για τη γυμναστική, ενώ θυμάται πάντα τις συμβουλές του. «Μου έλεγε να προσέχω στη ζωή μου, να μην παίρνουν τα μυαλά μου αέρα και να πορεύομαι με σταθερά βήματα και με αξιοπρέπεια» μας λέει και συνεχίζει με τα επαγγελματικά της όνειρα, που δεν σταματούν στη δουλειά της: «Εχω τελειώσει νοσηλευτική και δουλεύω στο ΚΑΤ. Θα ήθελα να ασχοληθώ με το επάγγελμα του μπαμπά μου, αλλά είναι πιο πολύ αντρικό. Προσπάθησα να ασχοληθώ και με την υποκριτική, αλλά δεν... έκατσε, κι έτσι δεν συνέχισα την προσπάθεια, γιατί στην πορεία μπήκα στη Νοσηλευτική».

Γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε τις γνωριμίες του πατέρα της, ο οποίος είχε συμμετάσχει ως ηθοποιός σε πολλές ταινίες. «Δεν έχω κρατήσει επαφές με ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, γιατί, όταν έχασα τον μπαμπά μου, ήμουν πολύ μικρή και συνέχισα τη ζωή μου. Προσπάθησα να σπουδάσω κάτι και να το τελειώσω. Τότε δεν ήξερα τι σημαίνει αυτό το κύκλωμα. Τώρα που μεγάλωσα, το παλεύω και με την υποκριτική αλλά και με την τηλεόραση» αναφέρει και συνεχίζει, εκφράζοντας τα τηλεοπτικά «θέλω» της.

«Μου αρέσουν οι εκπομπές με πάνελ, που είναι πολλοί και λένε τη γνώμη τους. Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα πρωινό, όπως αυτό που κάνει η Φαίη Σκορδά με την παρέα της, ή να βρεθώ στο πάνελ ενός τέτοιου προγράμματος. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να ήμουν στο πάνελ της Φαίης» εξομολογείται, ενώ απλώνει τα... δίχτυα της και στη μόδα, με την οποία ασχολείται ερασιτεχνικά μεν, με πάθος δε. «Δεν θα έλεγα όχι και σε μια φωτογράφιση για μαγιό ή για ρούχα, αφού η μόδα είναι η μεγάλη μου αδυναμία».

Η Ελένη αγαπά πολύ τη γυμναστική, μια αγάπη που μοιραζόταν με τον διάσημο πατέρα της: «Αθλούμαι καθημερινά, παρά την κούραση της ημέρας. Και σ’ αυτό έχω μοιάσει στον μπαμπά μου, γιατί, όσο κουρασμένη και να είμαι, δεν χάνω ποτέ το γυμναστήριο, όπου, μεταξύ άλλων, κάνω βάρη». Η συζήτηση πηγαίνει και στο «Survivor» και η Ελένη δεν αποτελεί εξαίρεση! Ανήκει στους τουλάχιστον 2.000.000 Ελληνες που παρακολουθούν φανατικά το reality του Σκάι.

«Μου αρέσει πολύ, το βλέπω καθημερινά, γιατί συνδυάζει αθλητισμό με επιβίωση» λέει και αποκαλύπτει ότι έχει δηλώσει ήδη συμμετοχή για τον δεύτερο κύκλο, ενώ παίρνει θέση στη... μάχη, υποστηρίζοντας την αγαπημένη της ομάδα: «Είμαι με τους “Μαχητές” γιατί μου αρέσουν ως ομάδα, μου φαίνονται πιο δεμένοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved