Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Η ηλικία των ανθρώπων δεν είναι εμπόδιο στις σχέσεις τους»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Η ηλικία των ανθρώπων δεν είναι εμπόδιο στις σχέσεις τους»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε συνέντευξή της μίλησε για τη διαφορά ηλικίας στις σχέσεις κι αν έχει άγχος γι’αυτό.

Μπορούν να αντέξουν σχέσεις με διαφορά ηλικίας όπως εκείνη τής Μπριζίτ με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν;

Η σχέση τους έδειξε ότι άντεξε και αντέχει. Για τις υπόλοιπες δεν ξέρω. Αλλά, επαναλαμβάνω, η ηλικία των ανθρώπων δεν είναι εμπόδιο στις σχέσεις τους, αν υπάρχει σφοδρή επιθυμία για φυσικά παιδιά -και όχι υιοθετημένα- και ο ένας από τους δύο δεν είναι σε ηλικία αναπαραγωγής. Συνήθως οι γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, γι’αυτό και εκατοντάδες χρόνια τώρα με το που σταματούν να είναι καρπερές θεωρούνται μεγάλες.

Σ’αυτές περιπτώσεις δεν τρώει τη γυναίκα το άγχος;

Αυτά τα περί άγχους για να κρατήσεις το ταίρι σου θεωρώ ανόητα και μάταια. Συνήθως αυτοί που περιφέρουν τα ταίρια τους ως έπαθλο και χάνουν τη ζωή τους φοβούμενοι ότι θα τους το πάρει κάποιος άλλος νεότερος και ομορφότερος είναι για λύπηση. Και στους άντρες συμβαίνει αυτό, όχι μόνο στις γυναίκες.

Είσαι ένας ελεύθερος και άνετος άνθρωπος που δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχει κολλήματα. Ερωτεύτηκες ποτέ συνάδελφο σου;

Εύχομαι να μη σταματάει στην εντύπωση ότι δεν έχω κολλήματα και ταμπού ο κόσμος που με παρακολουθεί τόσα χρόνια, αλλά να έχει καταλάβει ότι προσπαθώ με τη ζωή, τη δουλειά αλλά και τις σπουδές μου να βρω έναν τρόπο υπέρβασης του μικροαστισμού και του επαρχιωτισμού που μας τυραννάει χρόνια τώρα ως φυλή. Άσχετο, αλλά για να σου απαντήσω, δεν έχω ερωτευτεί συνάδελφό μου τόσα χρόνια, όμως έχω συγκινηθεί και αγαπήσει πολλούς για το ταλέντο τους.

Πηγή: Πρώτο θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved