Νίκος Κουρής: «Είμαι δύσκολος με τον εαυτό μου. Δεν είμαι πολύ χαριστικός»
Showbiz

Νίκος Κουρής: «Είμαι δύσκολος με τον εαυτό μου. Δεν είμαι πολύ χαριστικός»

Στο θέατρο ο Νίκος Κουρής δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Αναζητά κάθε φορά τις συνθήκες εκείνες που θα τον εξιτάρουν για να κάνει το επόμενο βήμα. Έχει κόστος αυτή η προσέγγιση;

«Έχει, αλλά κοίτα να δεις, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. θέλω να πειστώ πρώτα εγώ και μετά το κοινό εννοείται, θα με ενοχλούσε αν κάτι που εξέφραζε εμένα δεν είχε ανταπόκριση στον κόσμο. Φυσικά και θέλω αυτό που παρουσιάζω να αρέσει στον κόσμο. Πάντα. Είναι πολύ μεγάλη αγωνία αυτή. Για να μην αισθάνεσαι τρελός. Δηλαδή φαντάσου να πιστεύει εσύ σε κάτι και να μην έχεις ανταπόκριση. Έχει τεράστια σημασία να αρέσει αυτό που κάνεις», απαντά στο Πρώτο Θέμα.

Φέτος το καλοκαίρι κλείνει 23 χρόνια στο θέατρο. Μπαίνει στη διαδικασία να αξιολογεί τη μέχρι τώρα πορεία του;

«Πάρα πολύ το κάνω αυτό. Είμαι δύσκολος με τον εαυτό μου. Δεν είμαι πολύ χαριστικός. Αν πάλι είναι κάτι πραγματικά καλό, το θυμάμαι με μια παιδική χαρά. Ξέρω ότι δεν πείθομαι εύκολα, αν όμως πειστώ με κάτι, τελείωσε», παραδέχεται.

Αναπολεί άραγε κάποια περίοδο της ζωής του; «Οχι. Είμαι πολύ καλύτερα από ποτέ! Τώρα είμαι πολύ καλά. Το σήμερα κερδίζει με μεγάλη ευκολία το χτες», αρκείται να πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved