Σπύρος Μπιμπίλας: Μιλά για το βιβλίο που ετοιμάζει
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: Μιλά για το βιβλίο που ετοιμάζει

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δουλεύει ασταμάτητα τα τελευταία 42 χρόνια. Υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας;

«Όχι, απολύτως τίποτα. Ετοιμάζω ένα βιβλίο που θα έχει τρομερό ενδιαφέρον και λέγεται «Η αροκάρια των αγγέλων», είναι ένα δέντρο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου», αποκαλύπτει στο Λοιπόν και εξηγεί:

«Το συγκεκριμένο δέντρο μεγάλωνε στη βεράντα μου, είναι δώρο στην πρώτη πρεμιέρα της ζωής μου, το οποίο αυτή τη στιγμή μεγαλώνει κάτω από βουνό στη Γλυφάδα, στο βουνό που θα πάει και η στάχτη μου, όταν πεθάνω. Είναι συμβολικό αυτό το δέντρο για μένα. Το πήρε από τη βεράντα μου κάποιος άνθρωπος και αυτό είναι η ιστορία του βιβλίου. Είναι μυθιστορηματική βιογραφία, στην οποία περιγράφω το πόσο ευτυχισμένη είναι η ζωή ενός ανθρώπου, όπως είμαι εγώ, που πραγματοποιεί τα παιδικά του όνειρα, κι έχει πολύ μεγάλους σταθμούς στη ζωή του από χαρές και πίκρες. Πολύ ωραίες σχέσεις, μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο, σπουδαίες γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους, μεγάλες μάχες και το ότι ένα παιδί χωρίς καμία γνωριμία, με το σταυρό στο χέρι, εννοώ την καλή διάθεση, καταφέρνει να πετύχει μη χρησιμοποιώντας πολιτική, ούτε σεξουαλικά μέσα. Από το βιβλίο αυτό θα καταλάβουν πολλοί την κοσμοθεωρία μου. Αγαπάω πολύ την Ελλάδα, αλλά αισθάνομαι γήινος και όχι Έλληνας, δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία. Έχω σαν θεό την αλήθεια, την αλληλεγγύη και την αγάπη. Έδωσα και πήρα αληθινή αγάπη», λέει στο Λοιπόν και καταλήγει:

«Οι πίκρες που έχω πάρει είναι οι μεγάλες προδοσίες που έχουν γίνει από πολύ στενά πρόσωπα, σε προσωπικό επίπεδο. Η μεγαλύτερη προδοσία ήταν μια άδικη εγκατάλειψη», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved