Πάνος Μεταξόπουλος: Η σύγκριση με τον πατέρα του, οι προσπάθειες να ξεχωρίσει και η τηλεθέαση
Showbiz

Πάνος Μεταξόπουλος: Η σύγκριση με τον πατέρα του, οι προσπάθειες να ξεχωρίσει και η τηλεθέαση

Ο Πάνος Μεταξόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τη σύγκριση που του έχει γίνει στην πορεία της καριέρας του με τον πατέρα του αλλά και για το αν θα έκανε ξανά τηλεόραση.

Πώς διαχειριστήκατε τη σύγκριση με τον πατέρα σας;

Ζούσα όλο αυτό που έπαιρνε από τον κόσμο, μου έλεγαν στον δρόμο να πείτε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον πατέρα σας από όλους εμάς , εννοώντας από όλους τους Έλληνες. Αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα για τον πατέρα σου. Όταν του ανακοίνωσα ότι θέλω να γίνω χορευτής, ήταν πολύ σκληρός, μου έδωσε να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι. Από την άλλη, ήταν ο μοναδικός τρόπος να πλησιάσω τον πάτερα μου. Για εμένα ήταν ένα μεγάλο στοίχημα να μάθω να χορεύω πάση θυσία. Δεν με ενδιέφερε να γίνω καλός ή κακός χορευτής, έπρεπε απλώς να το κάνω. Όταν ξεκίνησα, λοιπόν, να χορεύω 10 -14 ώρες την ημέρα, άρχισα να γνωρίζω την ουσία του χορού. Αυτό με έδεσε πολύ ως άνθρωπο και το μεγαλύτερο κέρδος που είχα ίσως στη ζωή μου ήταν ότι δεν έμεινα στην Ελλάδα και αποφάσισα να δω πώς είναι ο χορός στο εξωτερικό. Εκεί δεν υπάρχει κανένας Φώτης Μεταξόπουλος, εκεί είσαι ένα νούμερο, πηγαίνεις σης οντισιόν, σε βλέπουν και αν τους κάνεις, καλώς, αν δεν τους κάνεις, σου λένε ευχαριστώ πολύ, ο επόμενος . Από εκεί χτίστηκα πάρα πολύ σαν Πάνος, ενώ εδώ πάντα θα υπήρχε η ταμπέλα ο γιος του Φώτη. Σιγά σιγά, από τη στιγμή που ο Πάνος έδειχνε κάποια στοιχεία στη σκηνή, ο γιος του Φώτη έγινε ο Πάνος . Έφτασα τελικά στο σημείο να με σταματούν στον δρόμο και να μου λένε κύριε Φώτη, τι κάνεις , επειδή μοιάζω με τον πατέρα μου και εγώ ένιωθα τόσο όμορφα! Έπειτα από όλη αυτή τη διαδρομή, είπα τουλάχιστον ότι κάτι έκανα καλά σε αυτή τη ζωή. Και ο Κωνσταντίνος Ρήγος ήταν διαφορετικός καθώς δεν βλέπει τον χορό από τη ματιά που τον βλέπω εγώ. Έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο σκηνοθεσίας. Εγώ τελικά ήμουν ο πιο παραδοσιακός εκεί μέσα.

Σας απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης;

Όχι. Νούμερο είμαι εγώ έτσι κι αλλιώς οπότε τα νούμερα δεν τα κοιτάζω (σ.σ.: γελάει)! Σίγουρα θέλω να πηγαίνει καλά οτιδήποτε κάνω. Από την άλλη, δεν μπαίνω στη διαδικασία να κάνω πράγματα για να φέρω νούμερα .

Θα κάνατε κάτι άλλο στην τηλεόραση;

Δεν ξέρω. Όχι δεν πρόκειται να πω ποτέ ξανά στη ζωή μου, γιατί όσες φορές αρνήθηκα πράγματα, έπειτα, κατά έναν μαγικό τρόπο, πάντα τα έκανα. Δεν σκέφτομαι ποτέ πάρα πολύ για το αύριο, γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Ζω το τώρα, το απολαμβάνω απόλυτα, χαλαρώνω, περνάω όμορφα.

Πηγή: realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved