Βίκυ Σταυροπούλου: «Είναι ωραίο να παλεύουμε με χαμόγελα, πίστη και αισιοδοξία»
Showbiz

Βίκυ Σταυροπούλου: «Είναι ωραίο να παλεύουμε με χαμόγελα, πίστη και αισιοδοξία»

Μικρή η Βίκυ Σταυροπούλου ήθελε να γίνει πιλότος.

Βίκυ Σταυροπούλου

«Το ήθελε και ο Κωτσόπουλος, το αγόρι που -μου άρεσε στο Γυμνάσιο. Ηταν ο ωραίος του σχολείου. Ήμασταν όλες ερωτευμένες μαζί του» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Μολονότι δεν κατέκτησε τελικά τους αιθέρες, θεωρεί πως στη ζωή της αως τώρα τα έχει καταφέρει καλύτερα ή χειρότερα απ' όσο φανταζόταν τότε; «Θεωρώ ότι τα έχω καταφέρει. Εχω καταφέρει να είμαι μητέρα ενός υπέροχου κοριτσιού, έχω καταφέρει να ζω από μια δουλειά που αγαπάω, έχω καταφέρει να φτιάξω μια οικογένεια από αγαπημένους φίλους έχω καταφέρει να έχω παιδικούς φίλους, έχω καταφέρει στη μικρή διαδρομή μου να μην αδικήσω και να μην πληγώσω κανέναν, Τουλάχιστον συνειδητά».

Δίνει την εικόνα ενός ανθρώπου συμφιλιωμένου με τον εαυτό του. Η ίδια διατηρεί τις επιφυλάξεις της. «Μου φαίνεται αστείο που θεωρείς ότι τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Αν υποθέσουμε ότι το έχω καταφέρει, το έχω κάνει από απόφαση. Με ψυχραιμία και υπομονή, θεωρώ τόσο σύντομο το πέρασμα μας από τη ζωή και βρίσκω κουτό να το αναλώσουμε σε μίρλες, σε σκοτάδια και σε μιζέριες. Προσπαθώ να περνάω καλά στη ζωή μου. Κι αυτό το κάνω βρίσκοντας τις ισορροπίες με τον εαυτό μου. Αυτός είναι ένας αγώνας που κάνουμε μέχρι να πεθάνουμε. Είναι ωραίο να παλεύουμε με χαμόγελα, πίστη και αισιοδοξία. Προτιμώ τις ομορφιές από τις ασχήμιες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved