Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε με την Αλεξάνδρα μέσα στον Σεπτέμβριο»
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε με την Αλεξάνδρα μέσα στον Σεπτέμβριο»

Στο «Σόι σου» ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποδύεται το παιδί της μαμάς. Στην προσωπική του ζωή είναι μαμάκιας;

«Οχι, δεν είμαι καθόλου τέτοιος τύπος. Την αγαπάω πολύ τη μητέρα μου, αλλά από πολύ νωρίς φρόντισε η μητέρα μου τόσο τα αδέρφια μου όσο και εγώ να αποτινάξουμε το κομμάτι αυτό και να μην είμαστε σαν τα κλωσόπουλα κάτω από τις φτερούγες της. Τόσο ο πατέρας μου όσο και η μητέρα μου φρόντισαν από νωρίς να γίνουμε ανεξάρτητοι και να σταθούμε στα πόδια μας. Εχω έναν αδερφό από την ίδια οικογένεια, μια αδερφή ετεροθαλή και είχα έναν αδερφό ετεροθαλή δώδεκα χρόνια μεγαλύτερο, τον οποίο δυστυχώς χάσαμε πρόσφατα από καρκίνο. Η αδερφή μου μεγάλωσε στο εξωτερικό από έναν γάμο που έκανε ο πατέρας μου και έχω την τεράστια χαρά να την υποδεχθώ σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια της»

Ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός;
«Ναι, είναι αλήθεια αυτό, ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε με την Αλεξάνδρα μέσα στον Σεπτέμβριο, γιατί μετά ξεκινούν οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και δεν θα ήταν εύκολο να βρούμε ημερομηνία»

Η Αλεξάνδρα είναι το άλλο του μισό;
«Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό να τη θεωρώ το άλλο μου μισό από τη στιγμή που παντρευόμαστε. Έτσι δεν είναι;», λέει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα Ειδήσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved