Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής στην παράσταση για τη ζωή του Καζαντζίδη. Τι αποκαλύπτει η Ντενίση;
Showbiz

Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής στην παράσταση για τη ζωή του Καζαντζίδη. Τι αποκαλύπτει η Ντενίση;

Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει τα πάντα για την παράσταση που θα ανέβει η οποία θα είναι βασισμένη στη ζωή και το έργο του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη... 

Πες µου τι ετοιµάζεις για τον Καζαντζίδη...

Είχαν από την εταιρεία παραγωγής Steffi την ιδέα να φτιάξουν ένα έργο για τον µεγάλο µας Στέλιο Καζαντζίδη και µε είχαν προσεγγίσει, αλλά ετοίµαζα τη «Σµύρνη». Έπειτα επανήλθαν ξανά κι είχε αναλάβει να φτιάξει το κείµενο η άξια Κωνσταντίνα Γιαχαλή που δουλέψαµε άψογα στο «Η Πηνελόπη ∆έλτα συναντά τον Μάγκα». Είχα πια περισσότερο χρόνο και είπα το «ναι» προχωρώντας το θεατρικό και αναλαµβάνοντας τη σκηνοθεσία... Η παράσταση θα ανέβει µετά τις γιορτές σε συµπαραγωγή Ελληνικού Κόσµου- Steffy και σχεδιάζεται µε µεγάλη ευθύνη.

Πρόδωσέ µου στοιχεία για το έργο αυτό.
Ξεκινά όταν ακόµα δεν είχε γεννηθεί ο Καζαντζίδης και σταµατά όταν εκείνος είναι 35 χρόνων κι επιλέγει να απέχει από τη νύχτα. ∆εν πρόκειται για κάποιο «ντοκιµαντέρ» για τη ζωή του, να το ξεκαθαρίσω αυτό. Φωτίζει το σπουδαίο έργο του, τις συνεργασίες του που έγραψαν ιστορία, τις «πληγές» που είχε από την προσφυγιά, τη φτώχεια, την αδικία, τη Μακρόνησο, τα εµπόδια που του έβαλαν, τα όσα τον οδήγησαν να τραγουδήσει από καρδιά για την καρδιά. Εδινε την ψυχή του ο Καζαντζίδης, γι’ αυτό και έγινε ο «µύθος» που έγινε. Γιατί ο Καζαντζίδης ήταν ο απόλυτος «µύθος»!

Υπήρξε µια φήµη πως η Μαρινέλλα έχει βάλει βέτο να µην αναφερθεί το όνοµά της στην παράσταση που ετοιµάζετε...
Κανείς δεν έβαλε κανενός είδους βέτο και δεν θα µπορούσε να το κάνει! Στην ταινία που έγινε για τη βασίλισσα της Αγγλίας, λόγου χάρη, µπήκε κανένα βέτο; ∆εν θα της άρεσε υποθέτω, αλλά όταν υπάρχουν γεγονότα, βασίζεσαι σε αυτά και προχωράς. ∆εν ξέρω από πού βγήκε η ράδιο-αρβύλα για τη Μαρινέλλα, που εκτιµώ, θαυµάζω και ευχαριστώ από καρδιάς που µίλησε µε θέρµη µεγάλη για τη «Σµύρνη» µας. Από τη σκηνή περνάνε κάποιες γυναίκες που σφράγισαν τη ζωή του Καζαντζίδη, αλλά όχι µε την κουτσοµπολίστικη διάσταση που έχουν κάποιοι στο µυαλό τους. Αλλωστε, όπως σου τόνισα, δεν κάνουµε ντοκιµαντέρ. Πατάµε σε πραγµατικά γεγονότα και παίζουµε µε τη µυθοπλασία. Από τη µια «φωτίζεται» ο Καζαντζίδης και από την άλλη όλη η πολυτάραχη εποχή από το ’33 ως το ’65, µέσα από µεγάλα τραγούδια που άφησαν έντονο το στίγµα τους. Εδώ θα ήθελα να τονίσω πως δεν κάνουµε µιούζικαλ, αλλά ένα έργο που θα «ντυθεί» µε κάποια τραγούδια τα οποία θα παίζονται ζωντανά από µουσικούς που θα είναι στη σκηνή. Ακόµα, θα προβάλλεται υλικό από ταινίες και εµφανίσεις του Καζαντζίδη που έγραψαν ιστορία.

Εσύ δεν θα παίξεις στην παράσταση...
Τη διάβασα κι αυτή την «αρβύλα». Μα πώς θα παίζω, αφού θα έχω γυρίσµατα για την ταινία; Εγώ σκηνοθετώ µόνο. Πρωταγωνιστούν οι άξιοι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μελέτης Ηλίας -στον ρόλο του Καζαντζίδη- Αντώνης Λουδάρος, Μιχάλης Μητρούσης, Δημήτρης Σταρόβας, Νεφέλη Ορφανού και 15 ακόµα ηθοποιοί.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved