Η κόρη της Λάσκαρη απαντά σε όσα γράφτηκαν για τον θάνατο της μητέρα της: «Ας την αφήσουν ήσυχη»
Showbiz

Η κόρη της Λάσκαρη απαντά σε όσα γράφτηκαν για τον θάνατο της μητέρα της: «Ας την αφήσουν ήσυχη»

Η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» πριν λίγο καιρό από την ζωή εντελώς ξαφνικά και ο χαμός της συγκλόνισε την Ελλάδα και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας της αλλά και για όλα όσα έχουν  γραφτεί για το πως πέθανε.

«Μου φαίνεται τόσο δύσκολο το “ταξίδι” αυτό που ξεκίνησε από την μέρα που “κοιμήθηκε”, αλλά με τον τρόπο της μου δίνει μια δύναμη να προχωρήσω μπροστά και αυτό είναι που με κρατάει όρθια. Ελπίζω στο πέρασμα του χρόνου να απαλύνει αυτός ο πόνος της απώλειας. Μου λένε πως όλα τα γιατρεύει ο χρόνος. Μια τέτοια πληγή ξέρω πως δεν θα γιατρευτεί, αλλά ξέρω πως εκείνη δεν θα ήθελε να με βλέπει να είμαι χάλια. Με εμψύχωνε κάθε φορά που δεν πήγαινε κάτι καλά και μου έλεγε να κοιτάζω μπροστά» τόνισε στην Real και συνέχισε: «Ναι, έχασα την μάνα μου, αλλά έχω τον μπαμπάκα μου, την αδερφή μου την Μάρθα, την ανιψούλα μου την Ζένια που είναι μεγάλο κορίτσι πια... Έχω τους φίλους μου, άτομα που με αγαπούν. Σκέψου να ήμουν μόνη... Θα ήταν τραγικό. Κι απ' την άλλη, έζησα τόσα πολλά με την μαμά μου. Μια ολόκληρη, υπέροχη ζωή με αγάπη και φροντίδα. Με αγκαλιές, φιλιά, ταξίδια, γέλια... Άλλοι δεν τα έζησαν αυτά. Θα ήμουν αχάριστη αν δεν το σκεφτόμουν αυτό. Με “πλούτισε” η μαμάκα μου – μέχρι το τέλος ήταν πάντα μια ορθάνοιχτη αγκαλιά»

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως η Ζωή Λάσκαρη δεν έπασχε από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), όπως γράφτηκε: «Δεν έπασχε από τίποτα. Δεν είχε ΧΑΠ. Ήταν μια χαρά. Απλώς κοιμήθηκε... Είναι δυνατόν να φεύγει ένας άνθρωπος και να αρχίζει όλη αυτή η γελοιότητα τύπου “έπασχε από ΧΑΠ” και “τι κρύβεται πίσω από αυτό”; Η γυναίκα είχε τον ωραιότερο θάνατο. Κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ... Γιατί δεν το σέβονται αυτό; Γιατί θέλουν να θορυβήσουν για άλλη μια φορά για εκείνη; Γιατί; Ας αφήσουν ήσυχη την ψυχούλα της... Ας την αφήσουν ήσυχη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved