Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ολα θα γίνουν για εκείνη, με μεράκι και με αγάπη»
Showbiz

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ολα θα γίνουν για εκείνη, με μεράκι και με αγάπη»

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο της μαμάς της, Ζωής Λάσκαρη, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μιλά για το πώς είναι η Μάρθα αλλά και πώς το αντιμετωπίζει η μικρή Ζένια.

Η Μάρθα πώς είναι; « Η Μάρθα, ναι... Έχει χάσει και τον Βλάση μας και είναι δύσκολα. Είμαι πλάι της σαν να είναι εκείνη η μικρή μου αδελφή. Είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά είναι η αδελφή μου. Ο μπαμπάς, η Μάρθα και η Ζένια απομείναμε και είμαστε δεμένοι, μια γροθιά. Ξέρεις πόση δύναμη μου δίνει αυτό;»

Η μικρή Ζένια πόσο πολύ μεγάλωσε! «Είναι 20 χρόνων πια. Μεγάλωσε και αυτή... Είναι «Βλασάκι», έχει «τσαγανό», είναι ανεξάρτητη. Είναι υπέροχο παιδί»

Ο Βλάσης σε αγαπούσε πολύ, θυμάμαι. «Βγαίναμε όλοι μαζί, κάναμε παιχνίδια, ήταν έξω καρδιά. Μας λείπει πάρα πολύ»

Μέχρι και τις τελευταίες ήμερες έκανε σχέδια για μια παράσταση η μαμά σου
«Είχε ενθουσιαστεί με το έργο «Δουλειές με φούντες» που θα σκηνοθετούσε ο Αντώνης Λουδάρος. Είχε στηθεί ήδη το σκηνικό και θα ξεκινούσαν πρόβεςστις 2 Σεπτεμβρίου... Αλλά δεν πρόλαβε»

Μαθαίνω ότι γίνονται κουβέντες για να παίχτεί η παράσταση, με κάποιες τροποποιήσεις στη μνήμη της Ζωής.
«Ανέλαβα τη διεύθυνση του θεάτρου της μητέρας μου και κάνουμε πολλά σχέδια γι' αυτό, τα οποία για την ώρα δεν μπορώ να αποκαλύψω... Είμαστε στα σχεδιάσματα ακόμα και δεν έχει νόημα να προτρέξουμε. Ολα θα γίνουν για εκείνη, με μεράκι και με αγάπη», λέει η ίδια στην εφημερίδα Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved