Σκορδά – Λιάγκας: Όλη η αλήθεια για το πολυσυζητημένο weekend στη Ρόδο
Showbiz

Σκορδά – Λιάγκας: Όλη η αλήθεια για το πολυσυζητημένο weekend στη Ρόδο

Μεγάλος ντόρος έγινε για την κοινή φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από το μεγάλο event της βάπτισης των διδύμων του επιχειρηματία Αντώνη Καμπουράκη ιδιοκτήτη του Rodos Palace και της συζύγου του, Εύης.

Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ πιο απλή απ’ όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα. Το πρώην ζευγάρι ήταν αμφότεροι καλεσμένοι στην υπέρλαμπρη βάπτιση του φίλου τους στην Ρόδο και σαφέστατα γνώριζαν πολύ καλά πως πρόκειται να παραβρεθούν και οι δύο στο κοσμικό event.

Ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε στην Ρόδο την Παρασκευή το απόγευμα και παρέμεινε στο νησί και χθες. Το Σάββατο μάλιστα έκανε και μια μίνι εκδρομή στη γειτονική Σύμη παρέα με τον Χρήστο Νέζο, την Χριστίνα Πολίτη, την Γωγώ και την Μαίρη Αυγερινοπούλου επιστρέφοντας στην Ρόδο αργά το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των καλεσμένων που περιλάμβανε και δείπνο σε παραδοσιακή ψαροταβέρνα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Την ώρα που εκείνος και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι ανέβαιναν τα στενά της Παλιάς Πόλης προς το μαγαζί, προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο της Ρόδου η Φαίη Σκορδά που νωρίτερα έκανε γύρισμα στην Αθήνα για το νέο τρέιλερ του Πρωινού.

Μαζί της στην ίδια πτήση ο στενός της συνεργάτης Βαγγέλης Ζάχος, ο Θέμης Γεωργαντάς –ο οποίος κιόλας έπαιξε και μουσική στο party που ακολούθησε την βάπτιση και η κουμπάρα της και γνωστή δημοσιογράφος Σόνια Καζόνι. Η παρέα παρέμεινε για δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Rodos Palace 12 Νησιά. Κοινώς, αλλού ο ένας και αλλού η άλλη.

Και ξημέρωσε η μέρα της βάπτισης. Αμφότεροι παρέμειναν με φίλους στα VIP bungalows που τους φιλοξενούσαν. Η Φαίη, χαλαρή και ευδιάθετη απολάμβανε τον ήλιο και τον πρωινό καφέ της στην ιδιωτική βεράντα ενώ από εκεί πέρασαν, εκτός των προαναφερθέντων, Βαγγέλη Ζάχου και Σόνιας Καζόνι, τόσο η στενή της φίλη Νάνσυ Παραδεισανού, όσο και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Και ήρθε η ώρα της δεξίωσης και του party. Εκεί έγινε και η πολυσυζητημένη συνάντηση που απαθανατίστηκε και κυκλοφόρησε. Οι δυο τους, αν και έχουν ξεπεράσει την παγωμάρα του χωρισμού, είναι ακόμα εμφανώς αμήχανοι στις δημόσιες συναντήσεις τους μπροστά σε κόσμο. Πλην όμως και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι και γονείς δύο παιδιών που λατρεύουν. Και αυτό έχει και την μεγαλύτερη σημασία.

Φυσικά και μίλησαν, φυσικά και φωτογραφήθηκαν μαζί. Στεκόντουσαν δε στο ίδιο σταντ μέσα στην αίθουσα που τραγούδησαν ο Σταμάτης Κόκκοτας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Αντώνης Ρέμος. Ανάμεσά τους βέβαια κοινοί φίλοι και γνωστοί αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία γιατί αυτό κράτησε μόλις 2 περίπου ώρες.

Στις 10 περίπου το βράδυ η Φαίη αποχώρησε, όχι από το πάρτι, από το νησί. Ο Αγιασμός στο σχολείο την επόμενη μέρα την ανάγκασε να μην παραμείνει την Κυριακή το βράδυ στην Ρόδο και να επιστρέψει στην Αθήνα με την τελευταία βραδινή πτήση των 11:30 προκειμένου να είναι σίγουρα δίπλα στους γιους της στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο.

Κυρίως για τον μεγαλύτερο γιο της τον Γιάννη που χθες πήγε για πρώτη μέρα στην πρώτη Δημοτικού. Και η Φαίη δεν διακινδύνευε με τίποτα να συμβεί κάτι και να μην βρίσκεται δίπλα του σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή. Γι’ αυτό και δεν ρίσκαρε να επιστρέψει με την πρώτη πρωινή πτήση την Δευτέρα τα ξημερώματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved