Κώστας Σπυρόπουλος: Η φωτογραφία του Beckham στο Instagram του και το μήνυμα
Showbiz

Κώστας Σπυρόπουλος: Η φωτογραφία του Beckham στο Instagram του και το μήνυμα

Μια φωτογραφία του David Beckham που κρατά αγκαλιά την κόρη του πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κώστας Σπυρόπουλος και μας προκάλεσε εντύπωση.

Ο ηθοποιός έριξε αυλαία με την παράσταση «Ομερτά» και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να κάνει έναν παραλληλισμό και εκφράσει τα συναισθήματα του.

Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος κάτω από τη φωτογραφία

«Κάθε φορά, που τελειώνει μία παράσταση...κάτι σου λείπει..! Βλέποντας, τυχαία, την φωτογραφία του David Beckham, με την κόρη του...ένοιωσα ότι δεν του λείπει κάτι..!!! Βλέπω έναν Πατέρα,πετυχημένο,με την κόρη του και καταλαβαίνω ότι έχει ολοκληρώσει το έργο του!!! Εμείς σήμερα ολοκληρώσαμε το δικό μας έργο,την Οmerta και νοιώθουμε ότι "κάτι"μας λείπει...όχι αυτό που έφυγε...αλλά αυτό που έρχεται...μας λείπει το επόμενο...αυτό που ..."κυοφορούμε"...θέλουμε να βγει πιο γρήγορα για να το δει ο κόσμος...να το καμαρώσουμε...να φωτογραφηθούμε "μαζί του"...να παίξουμε...να γελάσουμε...να κλάψουμε...και κάποια στιγμή...να φύγει κι αυτό και να'ρθει το επόμενο...που κι αυτό θα μεγαλώσει μαζί μας...και θ' αφήσει την θέση του,στο επόμενο..! Για μας, τους καλλιτέχνες...η μιά ζωή φέρνει την άλλη...καμμία δεν χάνεται...η μιά ζωή..ζει την ζωή της άλλης...αλληλένδετα...συμπαντικά...κβαντικά...όλα υπάρχουν συγχρόνως,ακόμη κι αν κάτι προηγείται η έπεται χρονικά...όλα ένα έργο με διάφορες εκδοχές...μιά ζωή με πολλές άλλες μέσα της...ένας Πατέρας χωρίς παιδί,που περιμένει πάντα "ένα" που θα φύγει...δύο μήνες πρόβα...έξι μήνες παράσταση...καμμιά φορά,μένει και κάτι παραπάνω...και μετά φεύγει κι αυτό...πάει στην Μάνα του...στην "Ιστορία" που θα το κρατήσει για πάντα κοντά της..!!! Απόψε λοιπόν...αποχαιρετώ την Omerta mou...και καλωσορίζω την "πρώην γυναίκα της ζωής μου"που παίρνει την θέση της...και θα ζήσει την ζωή της,δίπλα μου!!! Κύριε Bechkam σε λίγο θα δείτε και την δική μας φωτογραφία...η δική σας βέβαια είναι πανέμορφη και αληθινή...η δική μας ανήκει στα "παραμύθια"...σ'αυτά που λέτε στο αγγελούδι σας,λίγο πριν κοιμηθεί...να σας ζήσει και να μας ζήσει!!!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved