Δικαιώθηκε η Φλώρα στην πρώτη «μάχη» με τον Δάντη
Showbiz

Δικαιώθηκε η Φλώρα στην πρώτη «μάχη» με τον Δάντη

Ένας γάμος, ένα γυναικείο τρίτο πρόσωπο, ένα διαζύγιο, ένα σπίτι να ψάχνει κάτοχο και η εξέλιξη… στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αυτή είναι με λίγα λόγια η ζωή του Χρήστου Δάντη και της Φλώρας Θεοδώρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής έστειλε εξώδικο στην πρώην σύζυγό του ζητώντας της να φύγει από το σπίτι στο οποίο είχαν στεγάσει τον έρωτά τους κατά το παρελθόν, και από το οποίο η ίδια αρνείται να αποχωρήσει. Η αντίδραση της Φλώρας ήταν να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Χρήστου Δάντη ζητώντας του 340,000 ευρώ, ποσό που σύμφωνα με την ίδια αποτελεί την εξασφάλιση των χρημάτων που έχει πληρώσει εκείνη και ο πατέρας της τόσα χρόνια για την απόκτηση αυτού του σπιτιού.
Τα ασφαλιστικά μέτρα έγιναν αμφότερα και οι δικαστικές αίθουσες πήραν φωτιά. Η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ο Χρήστος Δάντης με σκοπό να πετάξει έξω από το σπίτι έγινε και η απόφαση; Αρνητική! Ο τραγουδιστής έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα και τώρα αναμένεται η επόμενη κίνησή του, αφού καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως θέλει να κάνει έφεση. Η Φλώρα Θεοδώρου, όπως δήλωσε στο gossip-tv.gr, νιώθει δικαιωμένη προσωρινά τουλάχιστον, και πιστεύει στην ελληνική δικαιοσύνη.
Την υπόθεση της τραγουδίστριας εκτός από τη δικηγόρο και οικογενειακή της φίλη, Ασπασία Αμέντα έχει αναλάβει ο έγκριτος ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας. Ο δικηγόρος με την ομάδα του συνέταξαν το ακόλουθο δελτίο τύπου όσον αφορά στην απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων.
« 1. Το δικηγορικό γραφείο του κ.Αλεξίου Κούγια ανακοινώνει ότι μαζί με την δικηγόρο κα Ασπασία Αμέντα αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση της κας Φλώρας Θεοδώρου στην αντιδικία η οποία ήδη υπάρχει με τον τραγουδιστή κ. Χρήστο Βλαχάκη (Δάντη).
2. Ανακοινώνεται επίσης ότι χθες εξεδόθη η απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Ειρηνοδικείου Αθηνών η οποία απέρριψε την αίτηση του κ. Χρήστου Βλαχάκη (Δάντη) για να αποβληθεί από τη διεκδικούμενη κατοικία του εν διαστάσει ζεύγους η κα Φλώρα Θεοδώρου και να εγκατασταθεί εκεί ο κ. Χρήστος Βλαχάκης (Δάντης), δικαιώνοντας την κα Θεοδώρου η οποία έχει ισχυριστεί ότι με χρήματα δικά της και της οικογένειάς της έχει πληρωθεί μέχρι σήμερα τόσο το δάνειο το οποίο ελήφθη για την αγορά του σπιτιού, όσο και τα χρήματα για την μετασκευή του (πισίνα – studio). Τα χρήματα τα οποία έχει καταβάλει μέχρι σήμερα η κα Θεοδώρου ξεπερνούν τις 340,000ευρώ.
3. Κατόπιν αυτής της νέας δικαστικής εξελίξεως μετά την καθαρογράφηση της αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Αθηνών θα κατατεθεί νέα αίτηση για τη δέσμευση του οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου του κ. Βλαχάκη (Δάντη) τα οποία βεβαίως περιορίζονται στην τυπική ιδιοκτησία του συγκεκριμένου σπιτιού του οποίου την εξόφληση του δανείου πληρώνει η οικογένεια Θεοδώρου, αφού το σπίτι κινδυνεύει να εκπλειστηριαστεί από την Τράπεζα Πειραιώς, αφού από τότε που η οικογένεια Θεοδώρου σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις του δανείου (Μάιος 2010) ο κ. Βλαχάκης (Δάντης) που είναι υποχρεωμένος να το εξοφλήσει δεν έχει καταβάλει ούτε μια δόση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved