Showbiz

Ξέσπασε η Σαλαγκούδη:«Είναι διεστραμμένο, που είπαν ότι πέρασα ερωτικό Σαββατοκύριακο με τον Λιάγκα»

Gossip-tv Team

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε για όλα στο Happy Day ακόμα και για το δημοσίευμα που την ήθελε να πέρασε ερωτικό Σαββατοκύριακο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Ανθή τόνισε χαρακτηριστικά: «Παλιά είχα πολύ άγχος, νομίζω φαινόταν κιόλας, τώρα αρχίζω να το συνηθίζω. Πέρασα δύο δοκιμαστικά για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, όμως πραγματικά δεν ζήτησα ποτέ δεύτερο δοκιμαστικό, είχε ακουστεί ότι ζήτησα και δεύτερο γιατί ήμουν άρρωστη και δεν ισχύει! Το αν τα πήγα καλά ή όχι, είναι άλλο κομμάτι! Δεν θα ξαναζητούσα δεύτερη. Ήμουν όντως άρρωστη, αλλά δεν το είπα σε κανένα από την παραγωγή του ΑΝΤ1…
Τον γνωρίζω τον Γιώργο, αλλά δεν τον ρώτησα τι δεν του άρεσε ή όχι…»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Καλημέρη και αν την βοήθησε και τόνισε η Ανθή : «Με είδες κάπου όσο ήμουν με τον Τζώνη Καλημέρη;».
Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δημοσίευμα με τον Γιώργο Λιάγκα: «Μου το είπαν για το ερωτικό Σαββατοκύριακο με τον Λιάγκα, θες να το σχολιάσω αυτό αλήθεια; Είχε και πολλά μποφόρ ρε παιδί μου. Το παίρνουμε λίγο στο χαβαλέ. Αλλά είναι τρομακτικό, να το πω διεστραμμένο; Ότι βγήκε αυτό το πράγμα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved