Ευγενία Δημητροπούλου: «Χρωστάω πολλά σε πολύ κόσμο που με εμπιστεύτηκε»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Χρωστάω πολλά σε πολύ κόσμο που με εμπιστεύτηκε»

Μπορεί η Ευγενία Δημητροπούλου να έχει τελειώσει τη Νομική ωστόσο την κέρδισε η υποκριτική.

«Τη Νομική έχω τελειώσει. Απλά έτυχε μαζί με έναν φίλο μου από τη θεατρική ομάδα του πανεπιστημίου να πάμε σε ένα casting του Μανούσου Mανουσάκη για το σίριαλ "Κρυφά μονοπάτια" και με πήραν. Mάλιστα ρωτούσα «είστε σίγουρος;», γιατί δεν το πίστευα. Μετά πήγα στο Θέατρο των Αλλαγών να παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια και παρακολούθησα τη σχολή του Γιώργου Αρμένη.

Στο θέατρο βρέθηκα επειδή με παρακίνησαν να πάω σε auditions του Εθνικού, με εμπιστεύτηκε ο Δημήτρης Μαυρίκιος για να παίξω στην παράσταση "Ερρίκος Δ'" με πρωταγωνιστή τον Νίκο Καραθάνο. Είμαι μια δεκαετία στον χώρο. Χρωστάω πολλά σε πολύ κόσμο που με εμπιστεύτηκε και δουλειά μου είναι να τους δικαιώσω γι' αυτή την επιλογή. Το μικρόβιο θα έλεγα ότι μπήκε στο Λύκειο», λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

«Παρακολουθούσα αρχαίο θέατρο με τους γονείς μου. Αλλά μεγάλωσα στην επαρχία και δεν ήξερα τίποτα από τον χώρο του θεάτρου. Ήμουν διστακτική να δώσω εξετάσεις μετά το Λύκειο. Η Νομική μου έκανε καλό. Μου άλλαξε τον τρόπο σκέψης. Δειλά-δειλά ξεκίνησα. Τα πρώτα μου χρήματα τα έβγαλα από τις "Νύφες" του Βούλγαρη. Είχα έναν πολύ μικρό ρόλο, αλλά γνώρισα τον Παντελή Βούλγαρη - θυμάμαι να μου λέει: «Εσύ ανήκεις σε μας, άσε τη Νομική». Ακόμη νιώθω αμηχανία όταν δηλώνω ηθοποιός σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες. Εχω συνεργαστεί με υπέροχους καλλιτέχνες. Βλέπω τις παραστάσεις ως υπέροχα ταξίδια. Για αυτό δεν μου πάνε και πολύ οι διακοπές. Ωραία περνάω. Απλά δεν νιώθω την ανάγκη να διακόψω κάτι. Είμαι ευγνώμων», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved