Εβελίνα Παπούλια: «Δεν θα μπορέσω να γίνω ποτέ είκοσι»
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Δεν θα μπορέσω να γίνω ποτέ είκοσι»

Πώς είναι η Εβελίνα Παπούλια εκτός τηλεόρασης;

«Είμαι άνθρωπος καλών προθέσεων απέναντι στους άλλους, αποφεύγω τις κακοτοπιές και τα άσχημα πράγματα, δεν με απασχολεί αν έχει κάποιος πρόβλημα μαζί μου, γιατί έχω συνειδητοποιήσει πως αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα» απαντά στη Secret.

Είχε θέμα ποτέ με την εμφάνιση της;

«Δεν είχα θέμα ποτέ με την εμφάνιση μου, δεν έχω βιώσει την αρνητική κριτική ή την απόρριψη ή τουλάχιστον δεν την έχω αντιληφθεί. Αλλωστε δεν είχα εστιάσει ποτέ στο κομμάτι αυτό. θεωρούσα πάντα πως η προσωπικότητα καθορίζει την ομορφιά του ανθρώπου. Μπορείς να γίνεις άσχημος αν είσαι αντιπαθής και μπορείς να γίνεις θελκτικός ακόμα και αν δεν είσαι αντικειμενικά όμορφος. Η προσωπικότητα και το τι έχεις μέσα στην ψυχή σου αντικατοπτρίζεται στην εξωτερική σου εμφάνιση ομορφιά. Εγώ αυτό πιστεύω. Εμένα με έλκουν οι άνθρωποι που βλέπω μέσα τους καλοσύνη. Μου κάνουν πιο ερωτεύσιμοι...».

Με τον καθρέφτη της τα πάει υπέροχα. Με τις αισθητικές επεμβάσεις, πάλι, δεν θέλει σχέσεις. «Δεν θα μπορέσω να γίνω ποτέ είκοσι, για αυτό το θεωρώ ανόητο να παλέψω για κάτι τέτοιο. Ο,τι έχει σχέση με εγχειρήσεις και νυστέρι με τρομάζει, οπότε δεν θα το έκανα. Το να φροντίζεις, όμως, τον εαυτό σου είναι θεμιτό... Κάνει και σένα να νιώθεις καλά...», παραδέχεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved