Γιώργος Γιασεμής: «Με λυπεί το γεγονός ότι δεν βλέπω φως στο τούνελ της χώρας»
Showbiz

Γιώργος Γιασεμής: «Με λυπεί το γεγονός ότι δεν βλέπω φως στο τούνελ της χώρας»

Υπήρχε περίοδος που ο Γιώργος Γιασεμής τραγουδούσε για 3 χρόνια non stop, 7ήμερα, ως ηγέτης σχήματος. Τον απογοήτευσε μετά ο χώρος της νύχτας;

«Ήταν όμορφες εποχές για όσους τις ζήσαμε. Και όχι μόνο φυσικά στον δικό μας χώρο. Εννοείται ότι έχω επηρεαστεί αρνητικά γενικότερα και με λυπεί το γεγονός ότι δεν βλέπω φως στο τούνελ της χώρας» τόνισε στο Καρφί.

-Ταξιδεύεις συχνά σε βαλκανικές χώρες για συναυλίες και live εμφανίσεις και «σκίζεις». Γιατί πιστεύεις σε αγαπάνε τόσο πολύ εκεί;

«Ναι, έχω κάνει πολλά τραγούδια στη Βουλγαρία που έχει αγαπήσει ο κόσμος εκεί όπως και το ντουέτο του «Ξαφνικά» με τη σούπερ σταρ Βουλγάρα τραγουδίστρια Ανέλια. Με καλούν τόσο συχνά, μού εκδηλώνουν με απίστευτο τρόπο την αγάπη τους, σε βαθμό που έχω κάνει και νιώθω τη γείτονα χώρα δεύτερο σπίτι μου.»

-Οι καλές δημόσιες σχέσεις βοηθούν στο να χτιστεί καριέρα για κάποιον καλλιτέχνη;

«Φυσικά… Κάτι που στο παρελθόν δεν υπήρχε σε τόσο μεγάλο βαθμό. Παλιότερα έδιναν βάση περισσότερο στις αξίες… τώρα όμως, δυστυχώς, άλλαξαν τα πράγματα.»

-Αν σού δινόταν η ευκαιρία να αλλάξεις κάτι στον χώρο της ελληνικής μουσικής, τι θα ήταν αυτό;

«Θα την έκανα όπως ήταν πριν. Τότε που υπήρχε μουσική, τραγούδια, όραμα, όνειρα… και αξίες.»

-Ισχύουν οι φήμες πως θέλεις να φύγεις από την Ελλάδα;

«Να φύγω γενικότερα, όχι. Απλώς έξω υπάρχει περισσότερη αγάπη στην ελληνική μουσική (αν είναι δυνατόν) και μερικές φορές το έχω πει, βλέποντας το τι συμβαίνει από αυτούς που μας έφτασαν εδώ , να σηκωθώ και να φύγω για να τραγουδήσω στο εξωτερικό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved