Νέλλη Γκίνη: «Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα»
Showbiz

Νέλλη Γκίνη: «Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα»

Η Νέλλη Γκίνη αφοσιώθηκε στη δουλειά και την καριέρα της.

Ο έρωτας μπήκε σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τον βγάλει τελείως από το μυαλό της.

Ο κόσμος που σε συναντάει, τι σου λέει σήμερα μετά από τόσα χρόνια στον χώρο τον θεάματος;

«Όλα μου τα χρόνια και οι δημοσιογράφοι και ο Τύπος μ' έχουν σεβαστεί πάρα πολύ. Γιατί παλιά και σαν νέα, τους έδινα θέματα, αλλά με σεβάστηκαν. Στο facebook είμαι πέντε χρόνια, κι η αγάπη που παίρνω, όχι μόνο από εκεί μέσα αλλά κι έξω, είναι το κάτι άλλο. Δεν είμαι παιδί, αλλά με λένε «Αγάπη μου, κορίτσι μου». Με αγαπάνε γυναίκες αλλά κι εγώ τις αγαπούσα πάντα. Προχθές συναντήθηκα με κάτι παλιά φιλαράκια και λέγαμε για τα παιχνίδια που γινότανε στην πίστα, στα πρώτα τραπέζια, στα μεγάλα μαγαζιά. Δεν ήταν μόνο το υπερθέαμα, αλλά το τρελό παιχνίδι που γινόταν κάτω με τους γκόμενους, τις γκόμενες μόστρες, λουλούδια.»

Τον έζησες τον έρωτα; Είσαι χορτασμένη;

«Πολύ. Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Έχω κάνει τις απόλυτες τρέλες, έχω ζήσει, με λίγα λόγια, σαν ένας υγιής άνθρωπος. Ανάλογα με την ηλικία που ήμουν. Μετά τα πενήντα έζησα έναν πάρα πολύ ωραίο έρωτα, η οποία σχέση, εν αγνοία μου, μου βγήκε πολύ λάθος. Εκεί πάτησα ένα τεράστιο φρένο. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ, πληγώθηκα πάρα πολύ. Δεν πάτησα το φρένο με την προϋπόθεση ότι θα έμενα μόνη μέχρι τώρα. Ήρθε κι έκατσε έτσι. Δηλαδή δεν ήρθε κάτι να μου κάνει αυτό το κλικ στη ζωή μου. Κι αν δε μου κάνει κλικ, δεν υπάρχει λόγος να είμαι με έναν άνθρωπο. Έτσι ήμουν σε όλη μου τη ζωή. Τώρα, επηρεάστηκα; Απογοητεύτηκα; Σίγουρα ναι, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που έζησα τον απόλυτο έρωτα, την απόλυτη αγάπη. Πώς να το πω βρε παιδί μου; Με τις μπάντες. Είμαι πάρα πολύ γεμάτη»

-Θα άλλαζες κάτι στη ζωή σου, αν σου δινόταν η ευκαιρία; Να έλεγες «Έχω ένα μαγικό ραβδί και θα ήθελα κάτι ν'αλλάξω»;

«Ναι. Το ξόδεμα αυτό από δουλειά σε δουλειά. Αυτός ο περίφημος μάνατζερ που έχουν στο εξωτερικό και συντονίζει τις κινήσεις σου, δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αν υπήρχε, θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα. Σε μια σεζόν ας πούμε, θέατρο και τηλεόραση ή να κάνω μόνο θέατρο ή μόνο πίστα. Κι έτσι να είχα και προσωπική ζωή. Γιατί ήμουν λίγο σαν τον κλέφτη. Έκλεβα τις στιγμές της αγάπης, του έρωτα, της ευτυχίας. Είμαι γεμάτη. Ζούσα, αλλά δεν είχα χρόνο να διαθέσω στη σχέση αυτή»

Τώρα που έχεις χρόνο, γιατί έχεις λιγότερες υποχρεώσεις, έχει μεγαλώσει το παιδί κι έχει βρει τον δρόμο του, έχει τη δική του καριέρα, γιατί δεν επιλέγεις ένα σύντροφο; Τώρα που δεν έχεις τόσες δουλειές;

«Δεν υπάρχουν πια δουλειές. Ψάχνεις δουλειά με το τουφέκι, κι αν την βρείς. Δεν έχω παράπονο όμως ευχαριστώ τον θεό για όσα έζησα. Και χρήματα έβγαλα και δόξα απέκτησα» δήλωσε στο Tv Star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved