Γιώργος Γιασεμής: «Προσπαθώ πάντα να τιμώ τα παντελόνια που φοράω»
Showbiz

Γιώργος Γιασεμής: «Προσπαθώ πάντα να τιμώ τα παντελόνια που φοράω»

Ο Γιώργος Γιασεμής μιλάει για τα talent show και τον χώρο του τραγουδιού. 

Έχεις μετανιώσει για κάτι που έχεις κάνει;

Φυσικά και έχω μετανιώσει και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος. Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Το κακό με εμένα είναι ότι τα σκέφτομαι λίγο παραπάνω και πιέζομαι συναισθηματικά αλλά το ξεπερνάω.

Σου έχουν βάλει τρικλοποδιές σε συνεργασίες σου;

Είναι μια δουλειά μοναχική με πολύ αθέμιτο ανταγωνισμό και σίγουρα υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό περίεργες καταστάσεις που δεν θα ήθελα να αναφερθώ . Παραμένω αυθεντικός ονειροπόλος και προσπαθώ πάντα να τιμώ τα παντελόνια που φοράω.

Ποια η σχέση σου με τα talent shows; Πιστεύεις πως είναι μια ευκαιρία για τα νέα παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι;

Όταν γίνεται κάτι πολύ, χαλάει. Δεν γίνεται να τρως κάθε μέρα ψάρι! Πρέπει να φας και κρέας. Η δουλειά αυτή κάποτε προκαλούσε δέος! Και έτσι έπρεπε να παραμείνει. Γενικότερα μιλάω σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα… Νομίζω ότι έχει φτάσει στα κατώτερα επίπεδα.

Τι είναι αυτό που σε κάνει πιο κατασταλαγμένο και πιο ώριμο τώρα πια; Η ηλικία; Η εμπειρία;

Βλέπω τα πράγματα ως έχουν. Πιο παλιά δεν τα έβλεπα. Από τη στιγμή που αγαπώ αυτό που κάνω και θέλω να το συνεχίσω για όσο αντέχω σαν άνθρωπος, σωματικά και ψυχικά, αν δεν κάνω κάτι διαφορετικό, όλο αυτό θα το τελειώσω. Όταν είσαι σε μια πόλη δέκα ή δεκαπέντε χρόνια, ακόμα κι αν σ’ αγαπάνε, κάποια στιγμή θα επέλθει κορεσμός.

Γενικά ρισκάρεις στη ζωή σου;

Αν δεν ρισκάρεις, δεν θα πας πουθενά. Τα ρίσκα δεν με φοβίζουν καθόλου.

Τι θα άλλαζες, αν είχες την ευκαιρία;

Στη ζωή μου δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι. Στη δουλειά μου θα ήθελα ν’ αλλάξω τα πάντα. Τα πάντα όμως!

Γιατί δεν γνωρίζουμε πράγματα για την προσωπική σου ζωή;

Γιατί με ενδιαφέρει η δουλειά μου. Το live κομμάτι, τα τραγούδια μου. Αλλά δεν κάνω και κάτι για να κρυφτώ, δήλωσε στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved