Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Αυτό είναι το πρότυπο του ιδανικού συντρόφου για την ηθοποιό
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Αυτό είναι το πρότυπο του ιδανικού συντρόφου για την ηθοποιό

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της αποκαλύπτει ποιο θεωρεί πρότυπο ιδανικού συντρόφου αλλά και τι ρόλο έπαιξαν οι άνδρες στην ζωή της!

Τι ρόλο έπαιξαν οι άνδρες στην ζωή σου;
Είχα πάντοτε ανάγκη από έναν άνθρωπο που να είναι δίπλα μου και να μοιραζόμαστε την ομορφιά της ζωής, τη χαρά και τον έρωτα, αλλά και τις δύσκολες στιγμές, παρηγοριά και στήριγμα ο ένας του άλλου. Άλλοτε τα είχα όλ' αυτά και αισθανόμουν πλήρης, ενώ άλλοτε βίωνα την οδύνη της απώλειας. Το θέμα είναι να παίρνεις τα μαθήματά σου και να προχωράς με ελπίδα και αισιοδοξία για τα ωραία που έρχονται.

Ποιο είναι το πρότυπο του ιδανικού συντρόφου για σένα;
Τα στοιχεία που θέλω να έχει είναι η γλυκύτητα του χαρακτήρα, ο ερωτισμός, η παιδεία, η έλλειψη κόμπλεξ, η αγάπη, η εντιμότητα, το μοίρασμα.

Ποιος τύπος γυναίκας αντέχει τελικά να είναι δίπλα σε έναν νεότερο άντρα, με ασφάλεια;
«Δεν θα έπρεπε στην εποχή μας να απασχολούν ακόμη τέτοιου είδους ερωτήματα. Ο καθένας πρέπει να ζει την ζωή του όπως θέλει και όπως μπορεί, πέρα από κοινωνικά στερεότυπα και προκαταλήψεις περί ηλικίας, φύλου, χρώματος ή κοινωνικής τάξης. Το δικαίωμα στην ευτυχία είναι αδιαπραγμάτευτο για όλους μας.» δήλωσε στην Χριστίνα Πολίτη και στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved